Petice za zkultivování prostoru pod Karlínským viaduktem

Petice za zkultivování prostoru pod Karlínským viaduktem

Autor: CCEA MOBA | vloženo: 24.07.2016 | 648 podpisů
Sdílejte s přáteli

My, níže podepsaní občané Prahy nesouhlasíme, aby v prostorech pod oblouky Negrelliho viaduktu a na „trávnících“ na náměstí v ulicích Prvního pluku mezi ulicemi Křižíkova a Sokolovská bylo umožněno dočasné ani trvalé parkování automobilů, zejména nesouhlasíme se zřizováním parkovacích zón v tomto prostoru.

Žádáme, aby po rekonstrukci viaduktu byly jeho oblouky a okolí využity v souladu s prezentovanými záměry Centre for Central European Architecture (CCEA), tedy aby oblouky byly zaskleny a využity jako galerie, kavárny, workshopové dílny a podobně. Žádáme, aby trávníky u viaduktu byly do budoucna využity jako kvalitní veřejný prostor pro odpočinek a relaxaci.

Komu bude petice předána: Magistrát hlavního města Prahy

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 49

25. 07. 2016 | Hana Indrová | Praha 8
Vážení spolubydlící,to,že je zde volejbalové hřiště a stoly na ping-pong chválím,i když si myslím,že by měli být součástí Karlínského parku.Hudební produkce přes repro-bedny mířené do oken bydlících je nezodpovědnost organizátorů,bydlí zde lidé,kteří poslouchají jiný hudební styl a také ho nikomu nevnucují,že bychom namířily repráky do ulice????Bydlí s námi také zvířátka,která při reprodukci rádoby hudby se plazí obývákem po břiše a hledají klidný koutek,někdy marně.V tomhle vedru musíme zavírat okna a čekat jestli ten úžasný program skončí opravdu v 21h a bude konečně klid na náš soukromý život!!!!Nechci se dotknout Karlínských matek,byla jsem taky Karlínská matka,ale nálevna,která je pod jedním z oblouků už tady byla a hystorie se opakuje navlas stejně-opilci,močení kolem viaduktu i když zde stojí 2 chemické záchody.Kdo se sem chodí nálévat je mi jedno,někdy jsou zde i matky s kočárky a klidně dostanou dalčí škopík i když už ani nevědí kde zaparkovali kočárek.Opilci jsou všichni stejní!!!!Zajímalo by mě co je na těchto akcích tak přeborného a světového.Zapoměla bych na prožinovou skákačku,no dobrý,ale nesmí ji využívat ožralci po 22h.Celkové schrnutí,kdybych chtěla bydlet u parku tak si takový byt najdu,ale vnucovat někomu takové BYDLENÍ není zrovna demokratické a nikdo se nás co tu bydlíme na nic neptal.Pořadatelé nejsou schopni dodržovat určitý režim a všichni co tu bydlíme víme,že s prodejem alkoholu nic dobrého nevznikne.Jsem zásadně PROTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1 | -0
doporučit +

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu

Podpisy | 648 (+31 nepotvrzených)

• Veronika Švarcová | Praha 8
  • Údaje podepisujícího nezveřejněny
  • Vlasta Křikavová | Prague
  • Údaje podepisujícího nezveřejněny
  • Adam Vrbka | Mikulov
  • Radim Thiel | Praha
  • Adam Postulka | Praha
  • Alexandra Přibylová | Praha

Vítáte úplný zákaz kouření v restauracích?