Organizování slušné mlčící většiny a soustředění na jedno téma,pak na další

Autor: Alena Antonínová | vloženo: 19.06.2018
Sdílejte s přáteli

Na zákl. zážitků jsem si uvědomila, že chybí a není slyšet hlas slušné altruistické většiny společnosti.

Problémem je organizování slušné, altruistické a mlčící většiny a soustředění na jedno konkrétní téma - dosáhnout změny a pokračování k dalšímu bodu.

Vím, že většina je utahaných z práce, nemají čas, nemají chuť, ale pokud neuděláme každý den něco pro demokracii a lepší společnost, tak to mít nebudeme, protože navrch se nedostane altruismus, lidství ale sobeckost agresivní menšiny.

Sdílejte s přáteli a známými

Komentáře | 7

17. 07. 2019 | title loans los angeles: have a peek here 1800titleloans.net title loans los angeles: have a peek here 1800titleloans.net | karachi
This particular papers fabulous, and My spouse and i enjoy each of the perform that you have placed into this. I’m sure that you will be making a really useful place. I has been additionally pleased. Good perform! title loans los angeles: have a peek here 1800titleloans.net
15. 07. 2019 | website templates website templates | karachi
Thank you for helping people get the information they need. Great stuff as usual. Keep up the great work!!! website templates
18. 05. 2019 | John Mathew | Alabama
There are such a large number of kinds of articles accessible. I extremely get a kick out of the chance to read the one which you have partaken in this post. Each article has novel and particular characteristics to its write. We can see some same characters in all articles. Writers motivate opportunity to share imperative and convincing data by inquiring about and framing writing thought and altering work to the readers. You have completed an incredible work. I truly making the most of your posts. Refer best essay writing service to get any help in writing.
30. 03. 2019 | tonny ken ken | nevada
a very detailed and meticulous lesson, it really has a lot of values, I will learn a lot thanks
17. 03. 2019 | zohojediwe zohojediwe | sydney
25. 10. 2018 | Any Tak |
A tak tato většina mlčí, uvědomuje si rozpory a pak se rozdělí na několik set tisíc ostrůvků - je potřeba se spojovat, proto prosím podporujte petice ostatních, které mají smysl. fireboy and watergirl game
16. 10. 2018 | ankit saini | delhi
This is based on the real game story free euchre games but in the comparison of old game formats which is very effective for every user. Now this time we can say this is free from all type of addons and softwares.

O autorovi

Alena Antonínová