Organizování slušné mlčící většiny a soustředění na jedno téma,pak na další

Autor: Alena Antonínová | vloženo: 19.06.2018
Sdílejte s přáteli

Na zákl. zážitků jsem si uvědomila, že chybí a není slyšet hlas slušné altruistické většiny společnosti.

Problémem je organizování slušné, altruistické a mlčící většiny a soustředění na jedno konkrétní téma - dosáhnout změny a pokračování k dalšímu bodu.

A tak tato většina mlčí, uvědomuje si rozpory a pak se rozdělí na několik set tisíc ostrůvků - je potřeba se spojovat, proto prosím podporujte petice ostatních, které mají smysl.

Vím, že většina je utahaných z práce, nemají čas, nemají chuť, ale pokud neuděláme každý den něco pro demokracii a lepší společnost, tak to mít nebudeme, protože navrch se nedostane altruismus, lidství ale sobeckost agresivní menšiny.

Sdílejte s přáteli a známými

Komentáře | 115

07. 12. 2019 | Tim Rowe | Sydeny
I really appreciate the efforts you’ve putted in this report. Every topic is very clear and understandable. Assignment help Australia is very amazing online assignment supporter. It mainly focuses on the content relevancy and provides the plagiarism free reports with high quality content. https://www.totalassignmenthelp.com/au
doporučit +

Podpoření příspěvku je možné pouze po přihlášení. Přihlásit se nebo zaregistrovat

16. 10. 2019 | Digital_ Zone | Hyderabad
One Pearl Bank is located within the prime central area of Singapore, at Outram-Chinatown District. When you leave your home, it is just 3 minutes walk to Outram Park MRT Interchange (East-West Line, North-East Line and the upcoming Thomson-East Coast Line) via sheltered walkway. one pearl bank price list

18. 05. 2019 | John Mathew | Alabama
There are such a large number of kinds of articles accessible. I extremely get a kick out of the chance to read the one which you have partaken in this post. Each article has novel and particular characteristics to its write. We can see some same characters in all articles. Writers motivate opportunity to share imperative and convincing data by inquiring about and framing writing thought and altering work to the readers. You have completed an incredible work. I truly making the most of your posts. Refer best essay writing service to get any help in writing.

02. 12. 2019 | king Tiger | Jaipur
nice love it check my site deshawaroffice
+0 | -0

O autorovi