Petice za zachování pošty

Autor: Petr Bielik | vloženo: 13.04.2023 | 3 podpisy
Sdílejte s přáteli

Vážení,

s velkým znepokojením jsme se dozvěděli, že má být zrušena pobočka pošty ve velké městské aglomeraci Beroun 4 (na Velkém Sídlišti). Tento krok bude mít vážné důsledky pro místní obyvatele a zvláště pro seniory, kteří jsou tímto opatřením přímo postiženi a diskriminováni.

Mnoho lidí v našem městě, zejména ti starší a ti, kteří nemají přístup k internetu, se spoléhají na tuto pobočku pošty pro své denní potřeby. Zrušení pobočky pro ně bude znamenat obtíže a zhoršení kvality života, protože tato kategorie našich spoluobčanů má nižší, nebo omezenou mobilitu.

Kromě toho, zrušení pobočky pošty bude mít vážné dopady na místní podnikání. Mnoho místních podniků se spoléhá na služby pošty pro své každodenní operace a zrušení této pobočky by pro ně znamenalo ztrátu důležitého zdroje služeb.

Navíc, by zrušení pobočky pošty mohlo mít negativní dopad na zaměstnanost v našem městě. Pokud by pobočka pošty zavřela, mohlo by dojít k propouštění zaměstnanců, což by mělo vážné důsledky pro místní ekonomiku.

Vzhledem k výše uvedenému vás naléhavě žádám, abyste učinili kroky pro zachování pobočky pošty v našem městě. Pobočka pošty je pro naše město klíčovou infrastrukturou, která poskytuje velký objem služeb a slouží k prospěchu občanů města Berouna, ale i mimo něj. Zrušení této pobočky České pošty bude mít prokazatelně negativní dopady na mnoho lidí a podniků v našem městě a mohlo by vést k vážným socioekonomickým problémům. Samo vytvoření poštovní pobočky před mnoha léty v Berouně, na Velkém Sídlišti, nebylo náhodné.

Děkujeme  všem za pozornost, petice bude předána vedení města Berouna

Berounští Patrioti, ČSSD Beroun

Komu bude petice předána: Vedení města Berouna

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 0

Zatím žádné komentáře.