City Mobile
1 signature remaining 4999

City Mobile

Author: Lukáš Paiskr | Uploaded: 10.01.2016 | 1 signature
Share it with your friends

Petice pro obnovení virtuálního operátora City Mobile.

Virtuální operátor City Mobile od 1. 6. 2015 na českém telekomunikačním trhu přestal fungovat. Nyní je v našem zájmu provoz virtuálního operátora City Mobile nejpozději k 1. 6. 2016 oživit.

Zda-li také vy uvítáte reaktivaci virtuálního operátora City Mobile prosím podpořte tuto petici. Nově by City Mobile působil pod jinou společností nikoliv pod City Mobile, s.r.o. (IČ: 017 52 634).

To whom will the petition be forwarded: ČTÚ, APMS

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 3

16. 06. 2016 | Jiří Bergis | Liberec
Vážení,
podnikatel Martin Lukáč operátora City Mobile úplně zlikvidoval. FAYN Telecommunications se nedaří a Quadruple již zvažuje ukončení smlouvy. FAYN Telecommunications však chce GSM nadále poskytovat nyní proto jedná s MAXPROGRES.
14. 01. 2016 | Lukáš Paiskr | Praha
reakce na příspěvek od Karin Baumanové

V Praze, dne 14. 1. 2016

Dobrý den, paní Baumanová,
děkuji Vám za příspěvek. Budeme se snažit, aby se City Mobile vrátil co nejdříve. Ano jednáme již o spolupráci s partnery kteří využívají služeb sítě T-Mobile. Myslím si však, že čas nám rychle utíká a tak žádný termín dopředu slíbit nemohu. Třeba se ani City Mobile již nevrátí. Určitě budeme informovat veřejnost jak to bude.

S pozdravem

Lukáš PAISKR
10. 01. 2016 | Karin Baumanová | Brno
Dobrý večer,
tento mobilní operátor zde doopravdy schází. Je celkem jasné, že pod původním vedením nemohl City Mobile kvalitně fungovat. Doufám, že do 30. 4. 2016 sežene Lukáš Paiskr dostatek podpisů a v průběhu května 2016 bude moci City Mobile oživit. Držím Vám palce ať se vše povede!
Budu moc ráda když City Mobile přestoupí pod síť T-Mobile.

S pozdravem
Karin Baumanová

Sign this petition

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu