NEBERTE NÁM PLAY-OFF 2.HOKEJOVÉ LIGY ČESKÉ REPUBLIKY
226 signatures

NEBERTE NÁM PLAY-OFF 2.HOKEJOVÉ LIGY ČESKÉ REPUBLIKY

Author: Daniel Hrubý | Uploaded: 26.08.2020 | 226 signatures
Share it with your friends

Lední hokej je kolektivním sportem, při kterém všichni členové týmu musí spolupracovat, aby dosáhli splnění svého cíle. V tomto případě to neplatí pouze pro hráče ledního hokeje 2.hokejové ligy, ale také pro trenéry, manažery, maséry, kustody, řidiče autobusu a v neposlední řadě hlavně pro FANOUŠKY. Pro ty všechny představuje cíl v drtivé většině právě úspěch v PLAY-OFF! Je velice demotivující postavit všechny tyto členy před hotovou věc a odepřít jim možnost bojovat o co nejlepší umístění ve speciální části sezóny. Věřím, že pro většinu lidí právě rozhodnutím o zrušení play-off  přijde odehrání takovéto sezóny skoro zbytečné. Soutěž přijde o své vyvrcholení a pokud bude mít první tým ve skupině např. náskok 25 bodů okolo Vánoc, tak zbytek zápasů se bude dohrávat už jen "z povinnosti". Popravdě, po rozhodnutí zrušit play-off je na zvážení, zda se celá sezóna nebude hrát jen "z povinnosti". Dle mého názoru by bylo dobré nechat o této záležitosti hlasovat jak manažery, tak samotné hráče a dát možnost prostřednictvím této petice vyjádřit názor také fanoušky. Chápeme závažnost situace, ale opravdu si nemyslíme že KORONAVIRUS si dá celou sezónu pauzu a nastoupil by až na PLAY-OFF. Odpovědní lidé by se měli pokusit vymyslet lepší způsob jakým způsobem dokončit sezónu než zrušit její fanouškovsky i hráčsky nejzajímavější část.

To whom will the petition be forwarded: setikovsky@czehockey.cz

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 53

28. 08. 2020 | Michal Šimek | Žďár nad Sázavou
Bez play off nemá smysl vůbec začínat soutěž. Ze svazu chodí jeden paskvil za druhým, ty lidi snad žijí na jiné planetě.
28. 08. 2020 | Miroslav Kříž | Dvůr Králové nad Labem
Z rozhodování mocipánů je jasně patrné, že fanoušek je znovu až na posledním místě. Že mě to ještě překvapuje
28. 08. 2020 | Pavel Kordule | Proboštov
Hokej bez play-off a bez divaku je zbytecny. Zamyslete se vedeni a vlado...
27. 08. 2020 | Roman Vála | Odry
Hokej bez Play Off ??? To nemyslí vážně šulini na svazu !!!!!
27. 08. 2020 | Jiří Novotný | Kopřivnice
Kde je vůle, tam je řešení. Vždy se dá najít způsob, jak atraktivní play off do systému soutěže dostat. Vše ostatní je alibismus ze strany vedení soutěže !!!

Sign this petition

Signatures | 226 (+14 not confirmed)

Signature list in PDF
  • Andreas Kubáň | Bílov