Nechceme další obchodní dům s potravinami v Rakovníku
110 signatures

Nechceme další obchodní dům s potravinami v Rakovníku

Author: Pavel Růžička | Uploaded: 19.03.2017 | 110 signatures
Share it with your friends

Zastupitelstvo města rozhodlo, že se Kaufland může připojit a postavit svůj obchod v Rakovníku. Nesouhlasíme s tímto, protože si myslíme, že ve městě existuje dostatek obchodních domů s potravinami, navíc potencionální obchod by byl postaven na zemědělské půdě, kde by se mohlo pěstovat cokoliv.

To whom will the petition be forwarded: Městskému úřadu v Rakovníku

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 14

26. 04. 2017 | Se Prabowo |
07. 04. 2017 | Meduna David | Kolovraty
Dobrý den, <br /> <br />všechny případné zájemce odkazuji na FB skupinu "NE KAUFLANDU v Rakovníku!", kde se formuje aktivní a pokud možno efektivní odpor proti KAUFLANDU.
24. 03. 2017 | To Neřeknu | Rakovník
Co kdyby takový nějaký supermarket otevřel nějaký občan z Rakovníka? <br />...jaké by byly potom argumenty proti? <br />
23. 03. 2017 | Josef Hejda | Rakovník
Vedení města, které nepodporuje regionální podnikatele nemá na radnici co dělat
22. 03. 2017 | Daniela Šafaříková | Rakovník
Jsem proti výstavbě Kauflandu, už je tady dost obchodních center s potravinami. Zeleň ubývá v našem městě, a proto zamysleme se není zbytečná další stavba .
21. 03. 2017 | David Folda | Praha 9
1)konkurence je správná věc, ale v tomto měřítku to už může i škodit. (tlak marketů na úspory..)2)město když dělá nějaké dotazování, mělo by dát respondentům i alternativy, co by se s pozemky mohlo stát. <br />3)proč zastupitelé řeší takovou blbost místo..
21. 03. 2017 | Jakub Černý | Stochov
Nejsem Rakovnický, ale v Rakovníku se často pohybuji. Rakovník má obchodních domů dostatek a v současné době je tedy užitečnější cokoli než další takový dům.
21. 03. 2017 | Eva Zavadilova | Rakovnik
Jde o podnikatelsky zamer,ale na druhou stranu Tesco je predrazene v necem,a tento obchodni retezec ma co nabidnout,v Zatci je I Tesco,I Penny,meli by jsme spise radi ze si muzeme vybirat,co kdyz Tesco skonci:)
20. 03. 2017 | Michal Hofrichtr | Lubná
Už tu máme obchoďáků až dost.Jiné si tu nepřejeme!!!
20. 03. 2017 | Kateřina Vacková | Rakovník
Ve strategickém plánu Rakovníka do roku 2022, který stál město cca 300 000 Kč jasně píšou, že severním směrem by nadále nemělo nic růst neboť se porušuje terénní vlna, která tvoří přirozenou hranici města.Město by se mělo rozrůstat naopak jižním a západním směrem.Takže, kde prosím máte, že další market je ve strategickém plánu????

Sign this petition

Signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Signatures | 110 (+6 not confirmed)

Signature list in PDF
  • Jan Heller | Panoší Újezd
  • Tomáš Klíma | Řevničov
  • Jan Veselouš | Sýkořice
  • Veronika Marešová | Rakovník
  • Jan Majdan | Rakovník
  • Michal Bódis | Oráčov

Vítáte úplný zákaz kouření v restauracích?