OBNOVENÍ ZEMSKÉHO USPOŘÁDÁNÍ ČESKÉ REPUBLIKY.
4 signatures remaining 499996

OBNOVENÍ ZEMSKÉHO USPOŘÁDÁNÍ ČESKÉ REPUBLIKY.

Author: Šoch Alan Alan | Uploaded: 05.08.2018 | 4 signatures
Share it with your friends

Nesmyslné vytvoření pracovních míst pro členy ČSSD v tak zvaných KRAJÍCH -je jen navíšení admistrativy zhruba o 300 %.Proto kosmetické úpravy krajových prstenců ČSSD kolem centra zla Prahy je zločinecké. Včetně převedení Vysočiny do Čech,Moravských Sudet do Čech...posunutí  Českých hranic hluboko do katastrů Moravy a Slezka.Výměna 166 moravských obcí za Jobovu Lhotu ,panflet s  Úřadu vlády ČR č.j. 16926/08RNR (POTLAČOVÁNÍ MORAVSKÉHO VLIVU -KLAUS) .Zemským uspořádáním bude více občan rozhodovat o dění ve svém regionu. Nejde o žádnou formu likvidace České republiky.Pouze o nežádoucí efekt Pragocentralismu.(Pozůstatek komunismu)Praha si plete feudalní stát s republikou.Instituce Zemských presidentů tj  Český + Moravský + Slezský a jejich representant PRESIDENT STÁTNÍ.

To whom will the petition be forwarded: President republiky

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 2

21. 02. 2019 | Avneesh panwar panwar | meerut
There are more useful content are add this website if you are working on this website how to open saved passwords in microsoft edge and enjoy the more time and you are get the more information are available .
+0 | -0
doporučit +
18. 10. 2018 | Rudolf Reich | Praha
Podepsal bych to kdyby jste to nepojali tak politicky a proti Prazsky, nejlepsi by bylo se vratit k puvodnim 7 krajum + Praha.
+0 | -0
doporučit +

Sign this petition

Signatures | 4 (+1 not confirmed)