Petice Stanislava Balíka na podporu prezidenta v jeho boji proti lslámskému státu
49 signatures

Author: Stanislav Balík | Uploaded: 05.01.2017 | 49 signatures
Share it with your friends

Vážení občané České republiky,

obracím se na Vás s výzvou, abychom všichni vyjádřili podporu našemu prezidentovi a jeho boji proti samozvanému lslámskému státu. lslámský stát je pro náš národ stejně smrtící hrozbou jakou byl německý nacismus ve druhé polovině třicátých let.

Podporujeme konkrétní návrhy prezidenta v boji proti lslámskému státu, které pronesl na Valném shromáždění OSN. Plně se shodujeme s názorem prezidenta, že je nutné sjednotit všechny síly proti tomuto smrtícímu nebezpečí, které ohrožuje naši demokracii, kulturu a civilizaci. lslamistům jde o genocidu našeho a ostatních evropských národů.

V roce 1938, v době Mnichovské zrady, došlo k největší jednotě našeho národa a armády v našich dějinách. Armáda a národ chtěly bojovat proti nacistům, chtěly bojovat za naši národní suverenitu, za naši svobodu. Zradili nás proradní spojenci, kteří se chtěli vyhnout válce a prodali nás Hitlerovi.

Souhlasíme s názorem prezidenta na ochranu našich hranic, které by měla bránit naše armáda s podporou všech občanů naší republiky.

V současné době jsme svědky politiky ústupků protivníkovi stejně, jak tomu bylo ve druhé polovině třicátých let. Tehdy to byla politika Francie a Velké Británie, které nás zradily, dnes je to politika Francie a Německa, které určují politiku Evropské unie. Vyjadřujeme souhlas se zásadovou politikou prezidenta, který blokuje přijetí kvót pro přistěhovalce, které jsou nám jednostranně diktovány.

Vyjadřujeme podporu prezidentovi, který je rozhodnut všemi prostředky hájit odkaz našeho prvního prezidenta Tomáše Garrigue Masaryka.

Předvánoční atentát v Berlíně všem jasně ukázal, že nebezpečí islamistického terorismu se nás začíná přímo dotýkat. Podporujeme všechna opatření na zvýšení našíbezpečnosti

mjr. PhDr. Stanislav Balík

V Častohosticích, na Štědrý den 2016

To whom will the petition be forwarded: mjr. PhDr. Stanislav Balík

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages

Discussion was stopped because of many unsuitable contributions.

Sign this petition

Signatures | 49 (+1 not confirmed)

Signature list in PDF
  • Vladimír Přibyl | Veselí nad Moravou