Petice za odvolání Markéty Haindlové z čela ČAFH
1 signature

Petice za odvolání Markéty Haindlové z čela ČAFH

Author: Jakub Motyczka | Uploaded: 29.05.2014 | 1 signature
Share it with your friends

Markéta Haindlová je předsedkyní České asociace fotbalových hráčů. Asociace má plnit roli fotbalových odborů a hájit zájmy hráčů. Ti jsou s prací Haindlové nespokojeni. Vadí jim, že nevědí nic o hospodaření asociace, o plánovaných a uskutečněných projektech, ale i to, že Haindlovou neznají, protože mezi ně nechodí.

Asociace dostala v minulých dvou letech dotaci od Mezinárodní asociace FIFPro ve výši kolem tří milionů korun, ovšem není jasné, jak s nimi vedení asociace nakládá. „Kde jsou za ty peníze nějaké výsledky? Vidím jen fotky slečny Haindlové ze zahraničních cest na Facebooku,“ říká liberecký obránce Jan Rajnoch. Ke kritice se přidala řada dalších ligových fotbalistů i Pavel Nedvěd, ambasador ČAFH, Karel Poborský a další. Chceme, aby hráčská asociace skutečně hájila zájmy hráčů, aby se kdokoliv z nich mohl na ni se svými případnými problémy obrátit. Asociace pod vedením Haindlové nefunguje tak, jak by měla, není správně a profesionálně řízená. Proto žádáme, aby Markéta Haidlová ve funkci co nejdříve skončila.

To whom will the petition be forwarded: Petice bude zaslána vedení České asociace fotbalových hráčů

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages

Discussion was stopped because of many unsuitable contributions.