PETICE ZA ZRUŠENÍ SENÁTU
2253 signatures remaining 47747

PETICE ZA ZRUŠENÍ SENÁTU

Author: Dalibor Hanus | Uploaded: 09.06.2015 | 2253 signatures
Share it with your friends

Senát neměl nikdy žádnou tradici v Československé republice ani v České republice. Senátor chodí do senátu 2x za měsíc, a pokud se senátorovi nechce, tak pošle za sebe zástupce. Tomu říkám pracovní morálka. Senát je další politická putyka, do které vstupuje politik pro svůj vlastní prospěch. Příklad, politik-senátor má dluhy a za 5 let dostávat peníze za nic nedělání, to by chtěl každý. Senátoři předstírají, že něco dělají, a brát velké peníze za předstírání by chtěl také každý. Že senátoři tvrdí, že jsou nepostradatelní, je dobrá politická výmluva, ale senátory většina občanů nechce. Tak proč tu agonii dále prodlužovat. Ušetřené peníze za senátory by se mohly odklonit na dětská centra, na vybavení všech dětí školními tablety a dítě pak neubude trpět poškozenou páteří. Lidé-voliči od začátku důrazně nepodporují senát a to také ukazují volební preference, kolik občanů se zúčastní voleb do senátu. Žádám všechny podporovatele zrušení senátu, aby šířili tuto petici. Musí se nasbírat cca 2 milióny podpisů, aby konečně poslanecká sněmovna začala vůbec uvažovat o zrušení politické putyky – senátu. Jedině kdo nechce zrušit senát (politické putiky), jsou senátoři a poslanci.

To whom will the petition be forwarded: Parlamentu

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 596

11. 12. 2017 | Gita Pechová | Poděbrady
Naprostá ignorace zájmu občanů,nebetyčná arogance odloženců u koryt... nepotřebujeme darmožrouty....senát u nás není tradice,založili si jej politici na své důchody,pryč s nimi...peníze použijte namísto potupného sbírání víček pro nemocné děti!
+1 | -0
doporučit +
07. 12. 2017 | Peter Vaňušanik | Olomouc
Zbytecna instituce! Ani spravny ustavni zakon nedokazou podporit!
+1 | -0
doporučit +

Sign this petition

Signatures | 2253 (+202 not confirmed)