Petice za zvýšení mzdy řidičů pro firmu Dáme jídlo
5 signatures remaining 15

Petice za zvýšení mzdy řidičů pro firmu Dáme jídlo

Author: Zoltan Kredba | Uploaded: 20.06.2022 | 5 signatures
Share it with your friends

Delivery Hero Czech Republic s.r.o. Smrčkova 2485/4, Libeň, 180 00 Praha 8 Pro společnost Dame jidlo.cz s.r.o. Majitel: Delivery Hero SE Dobrý den. Rádi bychom Vám upřímně poděkovali za dosavadní spolupráci. Věříme, že tvoříme kvalitní tým, který profesionálně plní požadavky svých klientů. Jsme přesvědčen, že VAŠE FIRMA s.r.o. není v našem oboru podprůměrná ani průměrná, ale špičková. Přejeme nám všem, abychom podle toho byli oceňováni. Průměrná tuzemská mzda přitom každoročně stoupá. Dlouhodobě také zdražují základní životní náklady, takže paralelně klesá hodnota české koruny. Na tuzemském pracovním trhu mezitím chybějí volní zaměstnanci… Svoji profesní budoucnost vidíme ve VAŠÍ FIRMĚ s.r.o. Zároveň však bohužel potřebujeme vyšší příjem, abych nedopláceli na inflaci. Jako loajální zaměstnanci Vás proto žádáme, aby plat byl zvýšen aspoň o 18 %. Děkujeme Vám za pochopení. Havířov a Ostrava.

To whom will the petition be forwarded: Dáme jídlo

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 2

01. 07. 2022 | SMM WORLD | MUMBAI
I am very pleased with the story you have provided. I wanted to thank you for writing such an excellent article. cheapsmmpanel