Prohlášení o nesouhlasu s kroky vlády ČR vůči RF v kauze Skripal a kauze Nikulin
725 signatures

Author: Andrea Rossi | Uploaded: 12.04.2018 | 725 signatures
Share it with your friends

Vážený pane prezidente Vladimíre Vladimíroviči Putine,

vážení občané Ruské federace, bratři Slované,

my níže podepsaní občané České republiky s velkou lítostí prohlašujeme, že nesouhlasíme a důrazně se distancujeme od nepřátelských kroků politického vedení naší země vůči Ruské federaci.

Plně si uvědomujeme a hrdě přijímáme historickou úlohu českého národa. Úlohu býti mostem spojujícím východní a západní hemisféru naší krásné planety, úlohu prostředníka mezi anglosaskými a slovanskými národy. Tuto úlohu ale naše politické vedení nechápe, stejně jako teorii řízení sociálních supersystémů nebo je natolik pod vlivem západního myšlení, moci a peněz, že porušuje veškerá diplomatická pravidla i pravidla partnerství, hrdosti, cti a slušného chování.

Důrazně se distancujeme od postupu naší vlády ve věci údajného ruského útoku na dvojitého agenta Skripala a jeho dceru. Naprosto odmítáme odvetné opatření formou vypovězení tří ruských diplomatů pouze na základě nepodložených zpráv a bez relevantních důkazů.

Stejně tak odmítáme vydání občana Ruska Jevgenije Nikulina obviněného z hackerských útoků do USA. Postup našeho ministra spravedlnosti považujeme za nezákonný, účelový a nepřátelský.

Chápeme toto jednání naší vlády jako zradu našich politických představitelů a rezignaci na skutečné zájmy českého lidu i všech slovanských národů.

Přijměte proto prosím naši omluvu.

S přáním pevného zdraví a míru všem národům světa

Podepsaní občané České republiky

16.04.2018 23:03

Vzhledem k víkendovým událostem ve světě, zejména v Sýrii by se mohlo zdát, že toto prohlášení ustupuje do pozadí před aktuálnějšími a ožehavějšími tématy.

Ano, situace se stává stále více vážnější. Naše vláda nás pod zástěrkou partnerství v NATO vtahuje do konfliktu proti Sýrii i proti Rusku. Schvaluje naším jménem neoprávněný vojenský útok na suverénní zemi. O spojencích a partnerství těchto států ale z naší historie víme své.

Mohli bychom asi do nekonečna psát nové petice a nová prohlášení, dokud se svět nezmění nebo spíše dokud se nezměníme my sami a nedostaneme odvahu a sílu svět změnit.

Stále jsem přesvědčená, že nesouhlas s postupem naší vlády je třeba vyjádřit a představitelům RF jej co nejdříve předat. Zejména proto, aby došlo alespoň částečně k očištění karmy našeho národa. Proto, aby představitelé RF věděli, že český, moravský a slezský národ si uvědomuje své slovanské kořeny a ctí pouta, která ho vážou ke všem slovanským národům.

Prosím o Vaši pomoc se sdílením prohlášení mezi vaše blízké, známé, lidi podobně smýšlející.

Přeji vám krásné dny prožité v míru a ve víře v lepší budoucnost.

Děkuji vám všem, kteří se pod prohlášení již podepsali.

24.04.2018 21:36

Dobrý den všem,

kteří jste se podepsali pod naše Prohlášení. Počet podpisů je k dnešnímu dni 640. Rádi bychom předali panu velvyslanci RF Prohlášení alespoň s 1 000 podpisy. Myslím si, že to není moc, ale ani málo. Pokud zkusíme ještě trochu napnout každý svoje síly, určitě to zvládneme. Prosím, zamyslete se jestli ještě máte komu říci nebo jak, popř. kde text Prohlášení můžete ještě sdílet.

NOVINKA - Podle serveru Sputnik i někteří z Britů cítí, že také jejich vláda jednala v této kauze účelově, s jejími kroky vyjadřují svůj nesouhlas a zároveň vyjadřují podporu a omluvu RF i Vladimíru Putinovi.

Viz. článek v odkazu

Pokud byste se o celé této kauze a nejen o ní chtěli dozvědět více, podívejte se na skvělá videa ruského analityka Valerie Pjakina. Pochopíte lépe proč se nyní dějí ve světové politice tak zdánlivě nepochopitelné věci.

viz. odkaz

Vydržme, věřme a v boji za pravdu nikdy nepolevujme!

Děkuji vám za podporu i pomoc a přeji Vám krásné jarní dny.

Loučím se slovanským "Sláva Rodům!"

Andrea Rossi

17.05.2018 22:04

Milí přátelé, pod naším prohlášením je k dnešku 756 podpisů.

Na FB jsem vytvořila událost "Předání PROHLÁŠENÍ" s termínem 31.5. 2018.

Vzhleden k tomu, jak je květen pro oba naše národy velmi významný měsíc, ráda bych předání zvládla k tomuto datu. Doufám, že do tohoto termínu se nám podaří alespoň podpisy zbývající do 1 000 sehnat, abychom Prohlášení mohli důstojně předat na velvyslanectví RF v Brně.

Musím vám sdělit, že je mi líto, jak někteří naši představitelé ale i veřejnost v mnoha případech květnové svátky osvobození neoslavili podle mého názoru zrovna důstojně. V mnoha městech se více slavilo nově zavedené osvobození americkou armádou, někde se dokonce odhaloval pomník "Díky Ameriko".

No, my ale víme. My jsme nezapomněli jak konec války na našem území probíhal, kdo osvobozoval a kdo ničil. Nikdo nás nedonutí lhát našim dětem.

S přáním krásných májových dnů

Andrea Rossi

To whom will the petition be forwarded: Velvyslanec RF v ČR ZMEJEVSKIJ Alexandr Vladimirovič, kancelář prezidenta ČR

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages

Discussion was stopped because of many unsuitable contributions.

Sign this petition

Signatures | 725 (+41 not confirmed)

• David Petrásek | Horní Branná
  • jiří murárik | frýdek-místek