Rovnost cestování pro všechny, STOP 2 "kategorie občanů"
3 signatures

Rovnost cestování pro všechny, STOP 2 "kategorie občanů"

Author: Šárka Janíková | Uploaded: 01.03.2021 | 3 signatures
Share it with your friends

Tato petice byla založena  z důvodu návrhu Evropského parlamentu , který požaduje vakcinační pasy a to již od letošního léta 2021. Pasy nezohledňují lidi, kteří se nemohou očkovat již z jakéhokoliv důvodu, třeba i ze zdravotního, neberou možnost alternativy a to jest testování před vycestováním do zahraničí a testováním po příjezdu do rodné země. Není bráno v potas nebo alespoň nebylo doposavaď  zmíněno ani prodělání infektu u kterého může vzniknout  protilátky, které podle výzkumu  časopisu Laincet ochrání člověka, tak jako očkování po určitou dobu.

Nastavení těchto pasů shledávám  do jisté míry kontroverzní -diskriminační a budou vést pro přerozdělění lidí  na celém světe  do dvou skupin a to by rozhodně u vyspělé společnosti být  nemělo. Proto žádáme Ministerstvo zdravotnictví České republiky a Evropský parlament, aby se touto otázkou taktéž zabývaly a vytvořily takový mechanismus, který by zohlednil i občany neočkované a bylo přihlédnuto například  k testování  před cestováním či  zohlednění prodělání samotného infektu po předložení dokladu týkajících se protilátek. Předpokládám, že tato otázka rovnosti i v tomto ohledu je pro ČR a EU, stejně důležitá jak otázky jiného charakteru.

Domnívám se, že tímto činem přijetí vakcinačních pasů a tudíž nemít na výběr - volby očkovat či neočkovat dojde k zásadnímu porušení mezinárodní listiny práv a svobody. Bylo by vhodné, aby se ČR  parlament a EU zabývaly i touto otázkou, která si myslím je stejně důležitá jako otázky migrace nebo ekologie, jelikož by mohla vést k diskriminaci lidí.

To whom will the petition be forwarded: EU v zastoupení Mgr. Evě Jourové, Ministerstvu zdravotnictví Blatnému

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 2

13. 03. 2021 | Sara Micheal | London
In this COVID sitaution the government are not going to take the risk because if they take the risk then they all will definitely get stuck in the more difficult situation. I'm a paid writer in the freelance market and I also offer Write for us paid to the other people in the digital platform. So, in short we all wouldn't badly impact through this pandemic because it just hit those people who don't have a virtual workplace.
+0 | -0
doporučit +
10. 03. 2021 | Ritcha Krongkli | 1111
Informace, které na tomto blogu máte, na mě udělaly dojem. Ukažte, jak dobře tomu rozumíte. To je velmi zajímavé Je však nutné kliknout na tento odkaz: สมัครjoker