Žádáme o oficiální pomoc poškozeným firmou Ekonomické stavby.
3 signatures remaining 497

Žádáme o oficiální pomoc poškozeným firmou Ekonomické stavby.

Author: Petr Petice | Uploaded: 12.05.2019 | 3 signatures
Share it with your friends

Petice za oficiální vyšetření všech případů poškozených - petice proti zadlužování českých rodin firmou ES.

Na základě klamné reklamy firmy ES  přicházejí rodiny, samoživitelky, jednotlivci o své peníze a stávají se dlužníky. Bylo podáno množství tresních oznámení. Případy jsou odloženy a zalužení českých rodin stoupá. Žádáme o oficiální prošetření obchodních taktik ES, o prošetření každého případu poškozených a zastavení zadlužování rodin.

Zájemce o stavbu domu firmou ES dopadne tak, že dům nemá a platí vysoké úroky za půjčku, která prý měla sloužit jako záloha na dům. Ve skutečnosti záloha nemůže být nikdy zaplacena, protože zájemce nedosáhne na hypotéku.

Výsledek je: zničení rodiny, zadlužení, úpadek, sociální nejsistota rodiny.

Informace o petici bude zaslána vládním úředníkům a mediím.

To whom will the petition be forwarded: poslanci, média

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 2

29. 04. 2020 | Lesley Glover | new york
Unfortunately, not every academic task is understandable and easy. If you feel that you cannot cope with writing a white paper, for instance, it is not a problem at all. Even if you have a very vague idea about this particular type of writing, our white paper writing service can assure you that the professional assistance you seek https://advanced-writer.com/white-paper-writing-service
+0 | -0
doporučit +
13. 05. 2019 | Stephen Perez | Los Angeles
863 000 Čechů - z 10,6 milionu obyvatel - čelilo paralyzujícím požadavkům poté, co zadavatelé dluhů nařídili zmrazení svých bankovních účtů a jejich příjmy se snížily na účet věřitelů, kteří jsou odhodláni splácet nedoplatky bez ohledu na schopnost platit. Asi 150 000 lidí má 10 nebo více dlužných pohledávek za částky, které nemohou nikdy zaplatit. Mnoho lidí nafouklo pokuty za to, že nemají platné jízdenky na veřejnou dopravu, často když byly děti. Zhruba 6000 Čechů čelí dluhům z pokut, které vznikly v době, kdy byli nezletilí, většinou za to, že byli chyceni na tramvajích nebo vlacích metra bez jízdenek.
cheap essay writer
+0 | -0