Zrušit Hejného metodu na školách
2 signatures remaining 69998

Zrušit Hejného metodu na školách

Author: Tatiana Prybor | Uploaded: 25.03.2020 | 2 signatures
Share it with your friends

Více a více škol zavádějí na výuku matematiky Hejného metodu. Vůbec neberou v potaz schopnosti svých žáků ani souhlas rodičů. Pro známé dělám doučování dětí s matematiky a upřímně řeknu ta metoda vůbec není pro každého, ani jeden s mých žáků, které se tou metodou učí, nebyl schopen napsat cvičné přijímačky na SŠ.
A spousta lidí jsem musila naučit úplně od začátku, protože s Hejného metody neodnesly vůbec nic. Jenom totální zmatek v matice. Něco nového není vždycky špatně, ale metoda s něčeho nic, která má hlavu a patu jenom pro lidi, které mají matematické schopni je úplně k ničemu pokud se bavíme o děti, které nejsou stejné, a vysvětlivky, které dávají za předpokladu, že musí ten žák pochopit všechno sám, nechápou.
Rozhodně nechci ani rodit děti, když bude taková metoda učení na školách, jenom pro lidi s určitými schopnosti a nikdy pro všechny. Takhle vidím Hejného metodu a pokud taky si přejete abychom vašé děti si matematiky opravdu naučily, tak podepište prosím petice o rušení nuceného přechodu na metodu Hejného.

To whom will the petition be forwarded: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky.

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 1

18. 09. 2020 | lily dada dada |
I think there are subjects that we are not good at in studying. And incomprehensible. Ranking of subjects ranked in mathematics I did a tutorial in joker123 which allowed me to analyze different types of problems.If you think math is tricky then this might be an option for you.
+0 | -0
doporučit +