Magazín
Elektronická nebo papírová? Proč ne obě!

Autor: Tomáš Jakal | vloženo: 18.04.2014
Sdílejte s přáteli

Poměrně často se setkáváme s dotazy, v čem je lepší elektronická petice než papírová, případně odpovídáme těm, kteří prosazují pouze papírovou petici, proč se zamyslet i nad elektronickou formou. Slovy klasika, proč si vzít jen kousek dortu, když jej můžeme mít celý? V našem případě, proč vybírat pouze jednu formu, kterou můžeme oslovit potencionální petenty, když můžeme využít obě a zvýšit tak možný dosah petice?

Proto portál e-petice.cz umožňuje všem tvůrcům petice využít obě možnosti a to jednoduchým zaškrtnutím volby „Nabídnout podpisový arch pro sběr podpisů v detailu petice“.  Touto jednoduchou volbou způsobíte, že na vámi vytvořené petici bude mít každý možnost vytisknout si podpisový arch petice s jím zvoleným počtem kolonek pro podpisy. Autor petice tak může kromě šíření internetové verze pracovat i s její papírovou verzí, pomocí které může zacílit na ty, kteří dávají i v dnešní době papíru přednost před počítači. Lze tedy vytvořit bezpočet sběrných míst, která nezávisejí na elektřině ani internetu a kde k podpisu stačí obyčejná propiska.

Důležité je, že vytisknout podpisový arch může kdokoliv, ne pouze autor petice. Proto v případě, kdy by někdo preferoval vlastnoruční podpis, kterým by chtěl autora petice podpořit, není nic jednoduššího, než arch vytisknout, podepsat a zaslat takto vyplněný dokument tvůrci petice.

Možností je tedy hned několik. Nikomu neříkáme, která cesta je správná, ale nikomu ani nerozmlouváme tu jeho. Naopak, snažíme se zvážit všechna pro a proti a přizpůsobovat náš portál všem, kteří chtějí pomocí peticí měnit svět okolo sebe.

Sdílejte s přáteli a známými

Komentáře | 1

01. 03. 2019 | Clairo Cottrill | Birmingham
Both can be important depends on the situation. If you are looking fast and quick communication between the long distance the email is the only best choice but when it comes to any policies or conditions and it needs signature than paper can only a way to communicate. These days many cheapest essays online are in the business and providing top class essay writing services through online marketing and generating contents in PDF files.
+0 | -0
doporučit +