Dopis Vladimíru Putinovi

Dopis Vladimíru Putinovi

Autor: Michal Jurnečka | vloženo: 20.04.2021 | 3 podpisy
Sdílejte s přáteli

Vážený pane prezidente Vladimíre Putine, My níže podepsání občané si uvědomujeme, že informace, které nám dávají media se nezakládají na pravdě a v celém světě panuje zmatek. Velmi nás jako národ a občany České republiky znepokojuje a nesouhlasíme s tím, jak se zachovala vláda České republiky k ruským diplomatům. My občané České republiky, nejsme Tvoji nepřátelé. My občané České republiky, jednoznačně preferujeme mír. My občané České republiky, nesouhlasíme s konfliktní provokací naší vlády. Jsme vlastenci a svoji zem milujeme. Chceme žít v míru. Nepřiměřený akt, našich politiků, ministrů, premiéra a prezidenta nejsou vyjádřením naší svobodné vůle. Tento akt je pouze jejich názorem. Žádáme Tě Vladimíre a prosíme, aby Tvůj hněv na naše politické zástupce, nepostihl nás obyčejné občany, nás Slovany. Nás obyčejné občany, kteří máme v srdci lásku, mír a pokoru. Nechceme válku. Chceme mír, klid a prostor pro svůj život, život naších rodin a našich dětí. Věříme, že nám rozumíš, věříme, že jsi moudrý a víš, že rozhodnutí vlády České republiky není názor nás všech. My níže podepsaní občané nesouhlasíme s vyloučením ruských diplomatů z českého území. Nesouhlasíme s provokativním gestem našich vládních činitelů. Věříme, že si jedním z ochránců celosvětového míru a prosíme Tě o to, aby jsi neustal ve svém úsilí o zachování celosvětového míru. Uvědomujeme si, že je to velice těžké a provokací je mnoho, ale přesto věříme ve Tvou moc to ustát. Jsme obyčejní lidé, jsme Slované a chceme mír. Děkujeme Ti, s úctou, slovanskou vzájemností a pokorou, Občané České republiky

Komu bude petice předána: Vladimíru Putinovi

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy

Diskuze byla z důvodů většího množství nevhodných příspěvků zastavena.

Podepsat tuto petici

Podpisy | 3