Karviná nechce 5G síť

Karviná nechce 5G síť

Autor: Kateřina Maslaňaková | vloženo: 01.08.2019 | 12 podpisů
Sdílejte s přáteli

Nechci být pokusný králík. Známá je např. Freiburská výzva http://freiburger-appell-2012.info/en/home.php?lang=EN, kterou podepsalo 3000 lékařů. Současné bezpečnostní předpisy ohledně mikrovnných technologií jsou založeny na zastaralé hypotéze, že ohřívání je jediným škodlivým efektem elektromagnetického záření. Stovky vědců dokázaly, že mnoho různých druhů akutních i chronických nemocí a zdravotních problémů způsobeno nevýhřevným účinkem („non-thermaleffect“) a to z úrovně záření o několik řádů nižší, než odpovídá mezinárodním bezpečnostním předpisům. Čeští lékaři vědí o spojitosti mezi nadměrným vystavováním se radiofrekvenčnímu záření a poruchami srdečního rytmu, nervového systému, nárustu neplodnosti a jiných závažných onemocnění.

Komu bude petice předána: Lukáš Raszyk

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 4

17. 10. 2019 | Marky Dvojplamen | Ostrava
Nesouhlasím s 5G sítí, postupně nás ničí a zabíjí. Lidé prosím vezměte osud do svých rukou. Je to pouze businnes, který nás postupně bude likvidovat. Nemůžeme to dopustit. Necháváme dobrovolně ničit sebe, naše děti, zvířata, rostliny, celý svět!!!
17. 10. 2019 | Markéta Gřesová | Ostrava
Nejen Karviná,ale i Ostrava a spousty dalších lidí nechce 5G síť!!!
10. 08. 2019 | Dagmar Palmerova Palmerova | Prague 3
Neinformovanost českého národa je přirozeným důsledkem cenzury médií. Rozvoj externí na úkor interní formy.
07. 08. 2019 | Mečislav Chorzempa | Karviná
Depopulační následky zrůdné 5G bezdrátové sítě jsou známy ve světě. Jedná se o velmi účinnou militaristickou zbraň, proto je škodlivost utajována v main-stream médiích. V Polsku i v jiných zemích už lidé vyšli do ulic. Na začátku srpna 2019 byl protest i v universitním městě Kraków proti implementaci sítě 5G:
Špičkoví světoví elektronici natočili edukační video:
in PL:
Výzva adresována EU, OSN:
stop5g.cz
stop5g.com.pl