Nechceme další obchodní dům s potravinami v Rakovníku

Nechceme další obchodní dům s potravinami v Rakovníku

Autor: Pavel Růžička | vloženo: 19.03.2017 | 110 podpisů
Sdílejte s přáteli

Zastupitelstvo města rozhodlo, že se Kaufland může připojit a postavit svůj obchod v Rakovníku. Nesouhlasíme s tímto, protože si myslíme, že ve městě existuje dostatek obchodních domů s potravinami, navíc potencionální obchod by byl postaven na zemědělské půdě, kde by se mohlo pěstovat cokoliv.

Komu bude petice předána: Městskému úřadu v Rakovníku

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 15

28. 09. 2017 | myy myy | myy
26. 04. 2017 | Se Prabowo |
07. 04. 2017 | Meduna David | Kolovraty
Dobrý den, <br /> <br />všechny případné zájemce odkazuji na FB skupinu "NE KAUFLANDU v Rakovníku!", kde se formuje aktivní a pokud možno efektivní odpor proti KAUFLANDU.
24. 03. 2017 | To Neřeknu | Rakovník
Co kdyby takový nějaký supermarket otevřel nějaký občan z Rakovníka? <br />...jaké by byly potom argumenty proti? <br />
23. 03. 2017 | Josef Hejda | Rakovník
Vedení města, které nepodporuje regionální podnikatele nemá na radnici co dělat
22. 03. 2017 | Daniela Šafaříková | Rakovník
Jsem proti výstavbě Kauflandu, už je tady dost obchodních center s potravinami. Zeleň ubývá v našem městě, a proto zamysleme se není zbytečná další stavba .
21. 03. 2017 | David Folda | Praha 9
1)konkurence je správná věc, ale v tomto měřítku to už může i škodit. (tlak marketů na úspory..)2)město když dělá nějaké dotazování, mělo by dát respondentům i alternativy, co by se s pozemky mohlo stát. <br />3)proč zastupitelé řeší takovou blbost místo..
21. 03. 2017 | Jakub Černý | Stochov
Nejsem Rakovnický, ale v Rakovníku se často pohybuji. Rakovník má obchodních domů dostatek a v současné době je tedy užitečnější cokoli než další takový dům.
21. 03. 2017 | Eva Zavadilova | Rakovnik
Jde o podnikatelsky zamer,ale na druhou stranu Tesco je predrazene v necem,a tento obchodni retezec ma co nabidnout,v Zatci je I Tesco,I Penny,meli by jsme spise radi ze si muzeme vybirat,co kdyz Tesco skonci:)
20. 03. 2017 | Michal Hofrichtr | Lubná
Už tu máme obchoďáků až dost.Jiné si tu nepřejeme!!!

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu

Podpisy | 110 (+6 nepotvrzených)

Podpisový arch v PDF
  • Jan Heller | Panoší Újezd
  • Tomáš Klíma | Řevničov
  • Jan Veselouš | Sýkořice
  • Veronika Marešová | Rakovník
  • Jan Majdan | Rakovník
  • Michal Bódis | Oráčov

Vítáte úplný zákaz kouření v restauracích?