nechceme selkeho v repre

nechceme selkeho v repre

Autor: Petr Krupa | vloženo: 05.03.2019 | 2 podpisy
Sdílejte s přáteli

zdravím bratři a sestry sešli jsme se zde abychom zatrhly téhle hnusotě nehoráznosti. Jsme striktně proti tomu aby Selke reprezentoval naši reprezentaci.

Má kořeny v čr, ale nenarodil se zde o co na plat navíc je tmavé pleti ano bratři a sestry tmavé pleti.

Chápeme, že se najdou takoví bezbožní lidé vlasti zrádci. Kteří by Selkeho vítali s otevřenou náručí.

Nebudu psát o koho se jedná (Busby babes, Liquid, Owny ale tak ten se narodil už s IQ 20 ten za to nemůže apod.)

Ukažme panu šilhavému, že si nepřejeme aby tento hráč okupoval naší reprezentaci.

PS: s těmi černými hráči jsem to přehnal Dame Diopa ať povolá je to hodnej kluk dosti jsme blbly na stodo je v pohodě :)

Komu bude petice předána: Jaroslav Šilhavý

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 4

06. 05. 2020 | daisy allman | mumbai

Your post is so wonderful and really very informative .I really appreciate thanks for sharing keep it up i visit again your website.
27 Good things
18. 04. 2020 | daisy allman | mumbai
I definitely enjoying every little bit of it. It is a great website and nice share. I want to thank you. Good job! You guys do a great blog,
and have some great contents. Keep up the good work.
ZanMate discount code
03. 03. 2020 | Sara Martin Martin | London
It doen't matter except personality. Because it is the only factor that can attract others. When I visit online site to take law coursework help UK then I met a guy at phone call he was really actractive person his personality was really effective for me. I like these kinds of people who has the personality to grab your attention.
17. 02. 2020 | mevae wisdon | meerut
Visit and read this amazing post you can seen the delete your history it is the batter way to access all setting of windows and have do i delete my browsing history.

Podepsat tuto petici

Podpisy | 2