OBNOVENÍ ZEMSKÉHO USPOŘÁDÁNÍ ČESKÉ REPUBLIKY.
2 podpisy chybí 499998

OBNOVENÍ ZEMSKÉHO USPOŘÁDÁNÍ ČESKÉ REPUBLIKY.

Autor: Šoch Alan Alan | vloženo: 05.08.2018 | 2 podpisy
Sdílejte s přáteli

Nesmyslné vytvoření pracovních míst pro členy ČSSD v tak zvaných KRAJÍCH -je jen navíšení admistrativy zhruba o 300 %.Proto kosmetické úpravy krajových prstenců ČSSD kolem centra zla Prahy je zločinecké. Včetně převedení Vysočiny do Čech,Moravských Sudet do Čech...posunutí  Českých hranic hluboko do katastrů Moravy a Slezka.Výměna 166 moravských obcí za Jobovu Lhotu ,panflet s  Úřadu vlády ČR č.j. 16926/08RNR (POTLAČOVÁNÍ MORAVSKÉHO VLIVU -KLAUS) .Zemským uspořádáním bude více občan rozhodovat o dění ve svém regionu. Nejde o žádnou formu likvidace České republiky.Pouze o nežádoucí efekt Pragocentralismu.(Pozůstatek komunismu)Praha si plete feudalní stát s republikou.Instituce Zemských presidentů tj  Český + Moravský + Slezský a jejich representant PRESIDENT STÁTNÍ.

Komu bude petice předána: President republiky

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 2

21. 02. 2019 | Avneesh panwar panwar | meerut
There are more useful content are add this website if you are working on this website how to open saved passwords in microsoft edge and enjoy the more time and you are get the more information are available .
+0 | -0
doporučit +
18. 10. 2018 | Rudolf Reich | Praha
Podepsal bych to kdyby jste to nepojali tak politicky a proti Prazsky, nejlepsi by bylo se vratit k puvodnim 7 krajum + Praha.
+0 | -0
doporučit +

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu