OBNOVENÍ ZEMSKÉHO USPOŘÁDÁNÍ ČESKÉ REPUBLIKY.
2 podpisy chybí 499998

OBNOVENÍ ZEMSKÉHO USPOŘÁDÁNÍ ČESKÉ REPUBLIKY.

Autor: Šoch Alan Alan | vloženo: 05.08.2018 | 2 podpisy
Sdílejte s přáteli

Nesmyslné vytvoření pracovních míst pro členy ČSSD v tak zvaných KRAJÍCH -je jen navíšení admistrativy zhruba o 300 %.Proto kosmetické úpravy krajových prstenců ČSSD kolem centra zla Prahy je zločinecké. Včetně převedení Vysočiny do Čech,Moravských Sudet do Čech...posunutí  Českých hranic hluboko do katastrů Moravy a Slezka.Výměna 166 moravských obcí za Jobovu Lhotu ,panflet s  Úřadu vlády ČR č.j. 16926/08RNR (POTLAČOVÁNÍ MORAVSKÉHO VLIVU -KLAUS) .Zemským uspořádáním bude více občan rozhodovat o dění ve svém regionu. Nejde o žádnou formu likvidace České republiky.Pouze o nežádoucí efekt Pragocentralismu.(Pozůstatek komunismu)Praha si plete feudalní stát s republikou.Instituce Zemských presidentů tj  Český + Moravský + Slezský a jejich representant PRESIDENT STÁTNÍ.

Komu bude petice předána: President republiky

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 1

18. 10. 2018 | Rudolf Reich | Praha
Podepsal bych to kdyby jste to nepojali tak politicky a proti Prazsky, nejlepsi by bylo se vratit k puvodnim 7 krajum + Praha.
+0 | -0
doporučit +

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu