Petice proti Evropské unii

Petice proti Evropské unii

Autor: Patrik Němec Němec | vloženo: 15.08.2021 | 12 podpisů
Sdílejte s přáteli

Evropská unie dala návrh že by se měli zrušit spalovací motory což by znamelo že by se zakázal prodej automobilů se spalovacími motori (nafta, benzín, ethanol atd.) cituji "Evropská komise navrhla 14. července v takzvaném balíčku Fit for 55, aby emise osobních aut a LUV byly o 65 % nižší od roku 2030 a nulové od roku 2035." to by znamenalo že rodiny s dětmi které mají menší finanční prostředky tak by si nemohly dovolit automobil a musely by jezdit vlakem nebo jiným dopravním prostředkem protože by byl zakázán prodej těchto vozidel dotklo by se to nejen rodin ale i mladých řidičů a proto máme pocit že by se proti tomuto návrhu mělo bojovat než to zajde moc daleko i když si říkáte že jeden podpis nic neudělá tak nemáte pravdu změní toho hodně. Nechápeme proč by nás měli omezovat když tady je mnoho zemí kde je ekologie na mnohem horší než u nás v Evropě např. Rusko, Spojené Státy Americké, Čína, Japonsko, Afrika a mnoho dalších tak bojujme ukážme že jsme silní.

Komu bude petice předána: Prezidentovi Republiky a následně Evropské unii

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 5

27. 09. 2023 | Vlastimil Šlapák | České Budějovice
Musíme se rozhodně postavit nesmyslným zákazům a nařízením naší současné bolševicko fašistické a mafiánské vlády a EU,která chce zcela zničit a ožebračit všechny státy v Evropě
+0 | -0
21. 06. 2022 | Rodney Hall |
You may play <a href="https://waffle-game.com">Waffle Game</a> once a day in today's challenge mode or limitless times in endless Waffle mode. After you figure it out, the game is fun. It requires grid estimation. When you've finished this puzzle, you can share it on social media using Waffle.

Crossword fans should appreciate this online game. You'll quickly discover why this online game became so popular. It's a basic exercise that's grown popular since it just requires one effort every day. Waffle Online is a free, no-download word-guessing game.
+0 | -1
11. 11. 2021 | Rafsan Khan | New York
So ,why are you waiting for ? get your best PS3 roms PS3 iso games free download and enjoy game playing.
<a href="https://ps3r.com/">ps3 iso PS3 roms PS3 games download</a>
+0 | -1
12. 09. 2021 | Hana Lošanová Lošanová | Jesenice
Proti zákazu spalovacích motorů u automobilů
+1 | -2
09. 09. 2021 | kettyperi joe | chicago
www.TellPopeyes.com Survey is an online customer feedback process conducted by Popeyes restaurant.

TellPopeyes aims to know customer satisfaction with their visit experience which helps them to improve serve them in a better way.

TellPopeyes.com Survey takes every feedback from its customers and tries to implement it to improve their customer service.

+1 | -1

Podepsat tuto petici

Podpisy | 12 (+1 nepotvrzený)

Podpisový arch v PDF