Petice proti stěhování Domu dětí a mládeže v Třebíči

Petice proti stěhování Domu dětí a mládeže v Třebíči

Autor: Pavla Horáčková | vloženo: 13.03.2014 | 3 podpisy
Sdílejte s přáteli

Rozhodně nesouhlasíme se stěhováním Domu dětí a mládeže v Třebíči do staré kotelny bývalé továrny Bopo.

Nechceme, aby se zájmové aktivity dětí přemístily ze středu města na periferii. Děti by neměly být prvními, kdo oživí starý industriální areál, vlastněný převážně soukromníky. V Třebíči se vyskytuje více možných objektů a lokalit, ve kterých by bylo možné Dům dětí a mládeže umístit.

Pomineme-li přestavbu současného DDM na modernější a technicky vyhovující budovu, může vzniknout DDM přestavbou bývalého kina Moravia, nebo také rekonstrukcí současné budovy Západomoravské vysoké školy. Ta se od září 2014 uvolní, ale již dnes by se tam mohlo DDM snadno přemístit, budova je totiž z velké části prázdná. Má funkční tělocvičnu a učebny určené pro práci s dětmi. Možností, jak lépe vyřešit umístění DDM, je však podstatně více.

Žádáme vedení města, aby od záměru přemístit Dům dětí a mládeže upustilo. Chceme, aby zastupitelé vyhlásili referendum, aby se k tomuto problému mohli vyjádřit třebíčští občané.

Komu bude petice předána: Petice bude zaslána Městskému úřadu v Třebíči

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 3

13. 06. 2019 | dfdff fdfd | ddfdf
Fabriquée en alliage de titane, la boîte a un diamètre de 45 mm, une finition satinée et une lunette tournante en céramique noire et une échelle des heures en métal liquide Liquidmetal pour éviter les déformations. replique montre La lunette et la couronne sont conçues avec un motif de noyau pour un ajustement facile et une sécurité optimale. La montre entière est étanche jusqu'à 300 mètres.
doporučit +

Podpoření příspěvku je možné pouze po přihlášení. Přihlásit se nebo zaregistrovat

21. 02. 2019 | Avneesh panwar panwar | meerut
When you have set the window10 time zone and no more option are available on same time to you have connect the right way set time zone windows 10 thanks for this best website if you are like the more games in this website.

17. 01. 2019 | Ashwin kumar | Delhi
This one is so beautiful and i am the user of windows 10 computer system like to share this informational homepage clock widget windows 10 which gives you free ideas for desktop clock.

17. 01. 2019 | Ashwin kumar | Delhi

Podepsat tuto petici

Podpisy | 3 (+1 nepotvrzený)

• Ecklová Pavla Pavla | Brno