Petice proti tvrzení o společenské nebezpečnosti Jana Novotného

Autor: Jan Novotný | vloženo: 21.11.2018 | 2 podpisy
Sdílejte s přáteli

Milý sousedé, úředníci, policisté,

soužití v bezprostřední blízkosti Jana Novotného, jsem nikdy, a to ani v posledních letech, nenabral/a dojem, že by pro mě osobně, či pro společnost, byl svým chováním, jakkoliv nebezpečný, natož tak, aby bylo nutné mu soudem nařídit ústavní léčbu, jakožto důsledek jeho přístupu vůči rodině Borowičkových.

Vzhledem k tomu, že k rozhodování svědků nebylo vyhověno ani jednomu z navrhovaných svědků, jsem nucen odvolacímu soudu představit argument, se kterým by se měl vypořádat.

Rád bych Vás požádal o pomoc, přestože jsem se několik let, bez vědomí většiny z Vás pokoušel, v rámci svých možností, o to, aby Česká republika zůstala nadále právním a demokratickým státem.

Bohužel, i nadále je jednání orgánů činných v trestním řízení, je poněkud laxní, proto musím volit toto řešení, přestože mě samotnému, připadá poněkud trapné.

Je patně nadbytečné vysvětlovat, proč musím tuto petici zakládat. S důvěrou v to, že Vy znáte mne, a  mou v to, že nejlepším svědkem je čas, věřím, že dříve než vysvětlení, přijde řešení.

Nicméně čas, je momentálně to, co tatínek nemá, a maminky zdraví celá věc rovněž nepřispívá. Pro úplnost bych rád uvedl, že od roku 2012, kdy jsem se stal nechtěně svědkem dotačních podvodů svého bratrance, s vazbou (osobní i finanční) na předsedkyni OS v Liberci, díky čemuž přišel náš stát o více jak 70 mil. Kč, jež budeme muset uhradit z našich daní.

Komu bude petice předána: Krajskému soudu v Ústí nad Labem - po vyšetření zájmu předsedy Dorfla na org. tr. činnosti JUDr. Šoljakové

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 0

Zatím žádné komentáře.

Podepsat tuto petici