PETICE ZA KONEC BLOKOVÁNÍ VÝSTAVBY DÁLNICE D1 ÚSEK 0136 ŘÍKOVICE-PŘEROV DĚTMI ZEMĚ
4 podpisy

Autor: David Suchánek | vloženo: 10.06.2020 | 4 podpisy
Sdílejte s přáteli

My občané Olomouckého kraje vás svým podpisem žádáme, o zastavení vašich aktivit vedoucích proti výstavbě dálničního úseku D1 0136 Říkovice - Přerov. Dopravní situace v Přerově je závažná. Natolik závažná, že nepříznivě ovlivňuje život nejen obyvatel samotného Přerova kde se lidé dusí spalinami a musí trpět tisíce osobních a nákladních automobilů v centru města každý den, ale ovlivňuje zásadně i celý Olomoucký kraj a dopravu v něm. Obce v okolí Přerova jsou denně devastované tranzitní dopravou. Město Přerov se nemůže nyní dále rozvíjet a lidé kteří Přerovem byť jen projíždějí stráví desítky minut, hodin v dopravních kolonách. Ani občané Přerova se nemůžou pohodlně dostat do zaměstnání a to ani v rámci města Přerova aniž by museli trpět v zmíněných kolonách. Žádáme vás tedy ještě jednou jménem obyvatel města Přerova a jménem obyvatel celého Olomouckého kraje o zastavení vašich aktivit proti dostavbě dálnice D1 0136 ŘÍKOVICE - PŘEROV. Děkujeme.

Komu bude petice předána: Miroslav Patrik, Cejl 866/50a, 602 00, Brno

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 16

Zatím žádné komentáře.