Petice za otevření zoologických zahrad

Petice za otevření zoologických zahrad

Autor: Radek Malý | vloženo: 26.07.2022 | 1 podpis
Sdílejte s přáteli

Žádáme o otevření zoologických zahrad, které mají být opět uzavřeny údajně z epidemiologických důvodů. Venkovní prostory zoo lze přirovnat k parku. Počty návštěvníků v tomto období nejsou vysoké, jsou však významným zdrojem příjmu každé zoo. Určitě lze nastolit taková opatření, aby nedocházelo ke kumulaci vyššího množství lidí na malé ploše.

Komu bude petice předána: Praha

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 4

12. 08. 2022 | Bushra asimseo123@gmail.com | hyd
I just couldn't leave your website before telling you that I truly enjoyed the top quality info you present to your visitors? Will be back again frequently to check up on new posts. nba game
doporučit +

Podpoření příspěvku je možné pouze po přihlášení. Přihlásit se nebo zaregistrovat

04. 08. 2022 | fanguin fagnjonag |
The Hardware Wallet is a Crypto Wallet that is disconnected from the network. Storing private keys and transaction data in the cold wallet will be immune to attacks by network hackers and Trojan viruses, and avoid the loss of coins and theft of coins. Crypto Wallet is the safest way to store cryptocurrencies when you have a good backup of your keys

04. 08. 2022 | fangujn dangidang |
Do you want to be more attractive? Do you want to change to curly hair without damaging your hair? Are you still worried that your hair is not long enough? Curly wigs allow you to change different hairstyles at will, change different styles anytime and anywhere, and show different charms.

04. 08. 2022 | angjangi nadguhgui |
While styling, most of the women start with their dress. But what if you start with the accessories available? You know a pair of shoes can make or break your outfit and the same goes for a great pair of earrings. Boho earnings are for all those who want to style themselves with the limited resources available. You won’t go overboard when you have a great pair of boho earrings. Boho earrings are rich, colorful, and oversized having a beautiful texture and amazing color combinations. It may sound crazy but people often go overboard when they follow the rules of styling and matching dresses with jewelry and other accessories.

04. 08. 2022 | angjangi nadguhgui |