PETICE za zachování alternativní medicíny!
11028 podpisů

PETICE za zachování alternativní medicíny!

Autor: Jana Mourková | vloženo: 10.10.2014 | 11028 podpisů
Sdílejte s přáteli

Spojme se a ukažme hlavně sami sobě, že společně máme větší sílu. Utvořme z mnoha jednu láskyplnou silnou energii, která dokáže vše. Nyní máme skvělou příležitost!

Mimo jiné i alternativní medicína má zásluhy na tom, že se opět přibližujeme přírodě a naší spiritualitě.

My přeci víme, že ne-moci jsou vodítky na naší cestě a je zapotřebí k nim tak i přistupovat. A s tím nám pomáhá právě alternativní medicína.

Třeba všichni nemáme stejný názor, to ani nelze, ale každý z nás má právo se svobodně rozhodnout, jakou pomoc vyhledá.

16.10.2014 20:13

Odkaz na finální znění petice, kterou uvádí Homeopatická fakulta.

A zde citace části zákona, S KTERÝM NESOUHLASÍME „zákon
o zdravotních službách“ č. 372/2011 Sb., která zjednodušeně říká, že
„léčit“ (prakticky v jakémkoliv významu), nebo předcházet nemocem,
„zjišťovat zdravotní stav“, případně „hodnotit okolnosti, které mohou mít
na zdravotní stav vliv“ – to vše i v rámci poradenství, je zdravotní péče,
a tudíž ji mohou provádět pouze lékaři.

Komu bude petice předána: Poslanecká sněmovna České republiky

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 1024

03. 09. 2019 | ashutoshweb ashutoshweb | ashutoshweb
03. 09. 2019 | sam aaa | aaa