PETICE za zachování alternativní medicíny!
11027 podpisů

PETICE za zachování alternativní medicíny!

Autor: Jana Mourková | vloženo: 10.10.2014 | 11027 podpisů
Sdílejte s přáteli

Spojme se a ukažme hlavně sami sobě, že společně máme větší sílu. Utvořme z mnoha jednu láskyplnou silnou energii, která dokáže vše. Nyní máme skvělou příležitost!

Mimo jiné i alternativní medicína má zásluhy na tom, že se opět přibližujeme přírodě a naší spiritualitě.

My přeci víme, že ne-moci jsou vodítky na naší cestě a je zapotřebí k nim tak i přistupovat. A s tím nám pomáhá právě alternativní medicína.

Třeba všichni nemáme stejný názor, to ani nelze, ale každý z nás má právo se svobodně rozhodnout, jakou pomoc vyhledá.

16.10.2014 20:13

Odkaz na finální znění petice, kterou uvádí Homeopatická fakulta.

A zde citace části zákona, S KTERÝM NESOUHLASÍME „zákon
o zdravotních službách“ č. 372/2011 Sb., která zjednodušeně říká, že
„léčit“ (prakticky v jakémkoliv významu), nebo předcházet nemocem,
„zjišťovat zdravotní stav“, případně „hodnotit okolnosti, které mohou mít
na zdravotní stav vliv“ – to vše i v rámci poradenství, je zdravotní péče,
a tudíž ji mohou provádět pouze lékaři.

Komu bude petice předána: Poslanecká sněmovna České republiky

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 1004

17. 06. 2019 | Šárka Pavelková | Dražovice
Jen tak dál,všechny léky jsou odnepaměti v přírodě!
30. 04. 2019 | sam eric | noida
Affordable Funeral Plans to match your needs. Learn about prepaid funeral plans, funeral plans cost, funeral plans for over 50s. Call +448081699459
30. 04. 2019 | ashu web3 | noida
04. 03. 2019 | Dnamic fira | bali
Astonishingly user friendly site. Huge info readily available on couple of gos to.

Pohon plastik
Roller blind jakarta
Roller blind surabaya
Roller blind bandung
28. 01. 2019 | Dnamic Blast | bali
When someone writes an article he/she maintains the idea of a user in his/her brain that how a user can know it. This that's why this paragraph is perfect. Thanks!

perusahaan it
konsultan it
jasa setting mikrotik
Timbangan digital
01. 12. 2018 | ugg boots ugg boots | http://www.uggoutletaustralia.us.com

A friend of Coach Factory mine named Paul Coach Factory Outlet received an automobile Coach Outlet Online from his brother Fila Outlet as Christmas present.Balenciaga Shoes On Christmas eve,Cheap Kate Spade Handbag when Paul came Kate Spade Outlet out of his office,Air Max Tn Plus a street urchin Nike Air Max was walking around the Victoria Secret Outlet shining new car, admiring it.A Victoria Secret Pink daughter complained Adidas Superstar to her father about Nike Air Vapormax her life and how things Coach Outlet Sale were so hard for her,UGG Boots Sale She did not know she was going UGG Outlet to make it and want UGG Outlet Store to give up.Nike Outlet She was tired of Michael Kors Outlet fighting and struggling.Michael Kors Outlet Online It seemed as one problem Stone Island Hoodie was solved a new The North Face Outlet one arose.Her father,Nike Air Max Black a cook, took her to Stussy Outlet the kitchen, He filled three pots with water Nike Shirts and placed each on Adidas Backpack a high fire .Soon the pots came Coach Factory Outlet Store to a boil. In one he Coach Outlet Online placed carrots,Coach Outlet Store Online in the second he placed eggs,Fila Sandals and in the last he placed ground coffee Balenciaga Sneakers beans. He led them sit and boil,Kate Spade Outlet without saying a word.

The daughter sucked her teeth Kate Spade Outlet Store and impatiently waited, wondering Nike Air Max Tn what he was doing. In about twenty minutes Cheap Nike Shoes he turned off the burners, He fished the Victoria Secret Clothing carrots out and placed them in Victoria Secret Outlet a bowl. He pulled the eggs out Adidas Originals Superstar and placed them a bowl. Then he ladled the coffee out Cheap Nike Air Max 2018 and placed it in a mug. Turning to her he asked," Darling,Cheap UGG Boots what do you see?"He brought her UGG Slippers closer and asked her to feel the carrots, she UGG Australia did and noted that they were soft .Nike Outlet Store Then he asked her to take an egg and break it.Coach Outlet After pulling off the shell, she observed the hard-boiled egg. Finally, he asked her to sip the coffee .She smiled, as she tasted its rich aroma.He explained that each of them had faced the same adversity, boiling water,Cheap Michael Kors Handbags but each reacted differently.Michael Kors Handbags The carrot went in strong, hard, and unrelenting.Cheap Stone Island But after being subjected to the boiling water,Cheap North Face Jacket it softened and became weak. The egg had being fragile.New Balance Outlet Its thin outer shell had protected its liquid interior, but after sitting through the boiling water. its inside became hardened ,The ground coffee beans were unique ,however ,After they were in the boiling water ,they had changed the water .

08. 11. 2017 | nduvusa golde | new york
http://www.goldengoosedeals.com/ GOLDEN GOOSE
http://www.valentinosalevip.com/ VALENTINO
http://www.salegoldengoose.com/ GOLDEN GOOSE