Pro nový stát Perštýn

Pro nový stát Perštýn

Autor: Ivana Vaňáčová | vloženo: 17.07.2018 | 2 podpisy
Sdílejte s přáteli
Vážení čtenáři, jste-li pro založení nové státu v Praze jako je v Itálii Vatikán, San Marino nebo ve Francii Monako, případně na hranici Švýcarska a Rakouska stát Lichtenštejnsko. Tak prosím poraďte tuto petici. Státní hranice by vznikla od Národní třídy, 28. října, Na Příkopě, Náměstí Republiky, Revoluční, Dvořákovo nábřeží, 17. listopadu, Křižovnická, Smetanovo nábřeží. Znamenalo by to, že Staroměstské náměstí by již bylo součástí nového státu Perštýn. Samozřejmě, že pro nikoho by se nic nezměnilo. Pouze by šlo o jiný stát. Obyvatelé a podnikatelé by jen měly změněné doklady. Linka 194 by se musela přečíslovat na nejlépe 724 protože by byla první a pravděpodobně jedinou autobusovou linkou která by jezdila v rámci pražské integrované dopravy do zahraničí. Nový stát by samozřejmě měl vlastní policii a mohl by mít také vlastní telefonní čísla +424 322 000 000 - +424 322 099 999 která by mohla být v rámci státu Perštýn přenosná.

Komu bude petice předána: MHMP, Vládě ČR

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy

Diskuze byla z důvodů většího množství nevhodných příspěvků zastavena.

Podepsat tuto petici

Podpisy | 2 (+2 nepotvrzené)

Podpisový arch v PDF
  • Filip Vacek | Praha