PRODLOUŽENÍ ELEKTRONICKÝCH DÁLNIČNÍCH ZNÁMEK

Autor: Eva Fialová | vloženo: 07.04.2021 | 8 podpisů
Sdílejte s přáteli

Dobrý den,

rozhodla jsem se založit tuto petici pro mne první,tak se předem omlouvám, když nebude podle paragrafů.

Myslím si a mám za to, že máme právo, chtít po vládě, aby byly prodlouženy dálniční elektronické známky, které jsme si mnozí z nás, co hodně jezdíme, koupili na začátku roku a ještě jsme je nomohli díky vládě použít. Vláda zavřela kraje, hranice!!!! Oni si mysleli, že takto je to správně kvůli pandemii, ale já jsem jiného názoru a toto uzavření v žádném případě k ničemu jinému nepomohlo, jen nám omezili svobodu. PROTO DŮRAZNĚ ŽÁDÁME, ABY BYLY DALIČNÍ ZNÁMKY PRODLOUŽENY  o dobu kdy jsme nemohli známky použít.

Komu bude petice předána: MINISTERSTVO DOPRAVY

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 4

12. 04. 2021 | 먹튀검증업체 khatri | Pacaraima
Wow! Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. It's so good and so awesome. I am just amazed. I hope that you continue to do your work like this in the future also. 먹튀검증업체
12. 04. 2021 | 먹튀검증업체 먹튀검증업체 | Pacaraima
I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job
12. 04. 2021 | Gabriella Manja | London
Efficiently written information. It will be profitable to anybody who utilizes it, counting me. Keep up the good work. For certain I will review out more posts day in and day out. Check this site: เกมบาคาร่า
09. 04. 2021 | Tomas Andrious | Ararat
Thanks to the author for writing the post, it was quite necessary for me and liked it. I wrote a note on the instantassignmenthelp.com review about this. I will be happy if you read it and accept it. Thank you for your concern.

Podepsat tuto petici

Podpisy | 8