STOPNĚTE LIKE HOUSE

STOPNĚTE LIKE HOUSE

Autor: Kristýna Rejzková | vloženo: 03.05.2021 | 6 podpisů
Sdílejte s přáteli

Narazila jsem na pořad LIKE HOUSE - inteligentní člověk to nemůže vydržet déle než 3 minuty a jestli toto ti rádoby influenceři předvádějí na svých sociálních sítích, měly by jejich profily být označeny "Dětem a mládeži do 18 let nepřístupné, nehodno následování"!!! Pít alkohol, padat dozadu a čekat, jestli tě ožralý kámoš chytí, to je veliká hloupost - až to někdo zkusí a rozsekne si lebku, žaloba na TV Prima i na tato individua bude naprosto na místě.

Další kapitola je Okee aplikace, která je aktuálně ve stavu, že tam najdete zoofilii, pedofilii a jiné perličky. A to z důvodu, že obsah údajně kontrolují osobně reálně pouze dva lidé...což při nejstahovanější aplikaci roku a min 100k uživatelů nejde kontrolovat!!! Je smutné, že TV Prima naše...vaše děti posílá na aplikaci, která je reálně v tuto chvíli nebezpečná!!

Apelujeme tímto na TV Prima žádostí o stažení tohoto "pořadu"  v zájmu kvalitní zábavy a podpory zvýšení úrovně společnosti a ne naopak.

Komu bude petice předána: TV PRIMA, Rada pro rozhlasové a televizní vysílání

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 0

Zatím žádné komentáře.

Podepsat tuto petici