VRAŤTE NÁM ZNAČKOVÉ SERVISY HYUNDAI

VRAŤTE NÁM ZNAČKOVÉ SERVISY HYUNDAI

Autor: Ladislav Kodytek | vloženo: 19.06.2018 | 11 podpisů
Sdílejte s přáteli

Vzhledem k dosti neuváženému zásahu společnosti  Hyundai Motor Czech s.r.o. došlo k velice výraznému omezení sítě značkových servisů pro osobní vozy Hyundai. Byly zrušeny servisy na mnoha místech ČR. Takto pro majitele vozidel Hyundai došlo ke zvýšení dojezdové vzdálenosti ke značkovému servisu až na 90km na jednucestu (majitel v Jablůnkově, servis Nový Jičín atd.). Dále došlo k výraznému navýšení čekací doby na provedení prací na vozidlech ve stávajících značkových servisech.

Tento postup společnosti Hyundai Motor Czech s.r.o. považujeme za vysoce arogantní vůči součastným majitelům vozidel Hyundai.

Tímto vyzýváme společnost Hyundai Motor Czech s.r.o. a jejího ředitele Vladimíra Vošického k obnovení sítě autorizovaných servisů pro vozy značky Hyundai především v Moravskoslezském kraji. Zdůrazňujeme, že stávající stav je pro majitele vozidel Hyundai dlouhodobě neudržitelný a výrazně ponižující.

Komu bude petice předána: Hyundai Motor Czech s.r.o.

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 3

22. 08. 2018 | Dagmar Stolarczyková | Dětmarovice
Dneska jsem se byla informovat v Karviné, jak je to opravdu se servisem automobilů značky Hyundai. Pro zákazníky značky Hyundai se nic nezměnilo. Servis bude pro zákazníky fungovat i nadále, což je pro mě příjemná zpráva.
21. 08. 2018 | Dagmar Stolarczyková Stolarczyková | Dětmarovice
Automobil Hyundai jsem si koupila v Karviné i z toho důvodu, že byl poblíž mého bydliště a do servisu jsem měla možnost v případě potřeby dojet autobusem. Nyní tuto možnost už nemám.
31. 07. 2018 | Jitka Králová | Budyně nad Ohří
Naše pobočka v Roudnici má na mále doufám že se bude držet zuby nehty. Koupili jsme si auto i hlavně kvůli dostupnosti servisu a ted abych jezdila bůh ví kam. Ať se pan ředitel stydí ikdyž jemu asi o zákazníky vůbec nejde.

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu

Podpisy | 11 (+1 nepotvrzený)

Podpisový arch v PDF