Žádáme o oficiální pomoc poškozeným firmou Ekonomické stavby.
2 podpisy chybí 498

Žádáme o oficiální pomoc poškozeným firmou Ekonomické stavby.

Autor: Petr Petice | vloženo: 12.05.2019 | 2 podpisy
Sdílejte s přáteli

Petice za oficiální vyšetření všech případů poškozených - petice proti zadlužování českých rodin firmou ES.

Na základě klamné reklamy firmy ES  přicházejí rodiny, samoživitelky, jednotlivci o své peníze a stávají se dlužníky. Bylo podáno množství tresních oznámení. Případy jsou odloženy a zalužení českých rodin stoupá. Žádáme o oficiální prošetření obchodních taktik ES, o prošetření každého případu poškozených a zastavení zadlužování rodin.

Zájemce o stavbu domu firmou ES dopadne tak, že dům nemá a platí vysoké úroky za půjčku, která prý měla sloužit jako záloha na dům. Ve skutečnosti záloha nemůže být nikdy zaplacena, protože zájemce nedosáhne na hypotéku.

Výsledek je: zničení rodiny, zadlužení, úpadek, sociální nejsistota rodiny.

Informace o petici bude zaslána vládním úředníkům a mediím.

Komu bude petice předána: poslanci, média

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 1

13. 05. 2019 | Stephen Perez | Los Angeles
863 000 Čechů - z 10,6 milionu obyvatel - čelilo paralyzujícím požadavkům poté, co zadavatelé dluhů nařídili zmrazení svých bankovních účtů a jejich příjmy se snížily na účet věřitelů, kteří jsou odhodláni splácet nedoplatky bez ohledu na schopnost platit. Asi 150 000 lidí má 10 nebo více dlužných pohledávek za částky, které nemohou nikdy zaplatit. Mnoho lidí nafouklo pokuty za to, že nemají platné jízdenky na veřejnou dopravu, často když byly děti. Zhruba 6000 Čechů čelí dluhům z pokut, které vznikly v době, kdy byli nezletilí, většinou za to, že byli chyceni na tramvajích nebo vlacích metra bez jízdenek.
cheap essay writer
+0 | -0
doporučit +

Podepsat tuto petici