Zeman znovu už ne!

Zeman znovu už ne!

Autor: Radek Císař | vloženo: 14.01.2018 | 1 podpis
Sdílejte s přáteli

Prezident Miloš Zeman by již ve 2. kole neměl uspět. Dejme šanci panu Jiřímu Drahošovi je mladší a České republice nebude ve světě dělat takovou ostudu. V roce 2023 dejme šanci Markovi Hilšerovi bude-li kandidovat na prezidenta.

Komu bude petice předána: obyvatelům České republiky

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 3

15. 03. 2018 | Jana Zimová | Hronov
Pane Císaři, mladší věk určitě není důvodem, proč volit p. Drahoše.Překvapila mne jeho myšlenková prázdnota, nemá názor téměř na nic a /upřímně řečeno/ jsem zděšená z toho, že někdo takových pochybných "kvalit" mohl vést Akademii věd.Osobně bych p. Drahoše nenechala vést ani útulek se psy.Navíc výzvu, kterou podepsal /proti xenofobii, za přijímání migrantů/ považuji za znevážení odlišných názorů ostatních lidí. Domnívat se, že /ať již z důvodu vyššího vzdělání, či jakékoliv subjektivní nadřazenosti/je jenom můj názor ten pravý- je nedemokratické, hloupé a urážející. Zdravím a prosím o zamyšlení. Děkuji Zimová
22. 01. 2018 | MUDr. Michael Fox | Drážďany
Vážený pane Císaři, <br />Vaší petici nepodpořím protože to ani petice není, ale vyjádřím se k tomu. <br />Prezident Miloš Zeman u mě bude znovu zvolen protože během jeho pětiletého působení jsem poznal jak funguje a co lze od něj očekávat. <br />Sice je starý než Jiří Drahoš, ale ten podle mého názoru nemá šanci být novým prezidentem navíc Českou republiku chce vést úplně jinak! Zeman chce v EU setrvat, ale nechce jít tou nejrychlejší cestou jako Drahoš! Právě Drahoš by funkci prezidenta nevedl dobře. Škoda, že Marek Hilšer skončil pátý. <br />Takže pro všechny volte rozumně a dejte šanci ještě jednou Zemanovi díky.
15. 01. 2018 | Petr Gajoš | Veselí nad Moravou
Božínku, další patolízal, který hledí jen na věk a myslí si, že proevropská loutka bude pro ČR lepší:) Pro prezidenta by měla být prvořadá naše republika, nikoli domov pro vysloužilé politiky v Bruselu ;)

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu

Podpisy | 1

Podpisový arch v PDF