Zeman znovu už ne!

Zeman znovu už ne!

Autor: Radek Císař | vloženo: 14.01.2018 | 1 podpis
Sdílejte s přáteli

Prezident Miloš Zeman by již ve 2. kole neměl uspět. Dejme šanci panu Jiřímu Drahošovi je mladší a České republice nebude ve světě dělat takovou ostudu. V roce 2023 dejme šanci Markovi Hilšerovi bude-li kandidovat na prezidenta.

Komu bude petice předána: obyvatelům České republiky

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 2

22. 01. 2018 | MUDr. Michael Fox | Drážďany
Vážený pane Císaři, <br />Vaší petici nepodpořím protože to ani petice není, ale vyjádřím se k tomu. <br />Prezident Miloš Zeman u mě bude znovu zvolen protože během jeho pětiletého působení jsem poznal jak funguje a co lze od něj očekávat. <br />Sice je starý než Jiří Drahoš, ale ten podle mého názoru nemá šanci být novým prezidentem navíc Českou republiku chce vést úplně jinak! Zeman chce v EU setrvat, ale nechce jít tou nejrychlejší cestou jako Drahoš! Právě Drahoš by funkci prezidenta nevedl dobře. Škoda, že Marek Hilšer skončil pátý. <br />Takže pro všechny volte rozumně a dejte šanci ještě jednou Zemanovi díky.
+0 | -0
doporučit +
15. 01. 2018 | Petr Gajoš | Veselí nad Moravou
Božínku, další patolízal, který hledí jen na věk a myslí si, že proevropská loutka bude pro ČR lepší:) Pro prezidenta by měla být prvořadá naše republika, nikoli domov pro vysloužilé politiky v Bruselu ;)
+0 | -0
doporučit +

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu