Úsekové měření rychlosti  ulice Hostislavova ve spojení s ulicí Vejrostova v Brně - Žebětíně/Bystrci
8 podpisů chybí 42

Úsekové měření rychlosti ulice Hostislavova ve spojení s ulicí Vejrostova v Brně - Žebětíně/Bystrci

Autor: Dagmar Vránová | vloženo: 03.08.2024 | 8 podpisů
Sdílejte s přáteli

My, níže podepsaní občané a obyvatelé brněnských městských částí Žebětín a Bystrc (zejména část Kamechy), neprodleně žádáme o okamžité zavedení úsekového měření rychlosti, případně i snížení povolené maximální rychlosti, v ulici Hostislavova ve spojení s ulicí Vejrostova. Pravidelně a každodenně již několik let je tato ulice velkým počtem nepřízpůsobivých řidičů používána jako rychlostní až závodní dráha. Kromě rušení nočního klidu, zde dochází k častým vážným dopravním nehodám (nedávná závažná se zraněním se stala dne 17.7. 2024 ve 23.40), kdy ze spěchu, neuváženosti, nepozornosti či pouhé kratochvíle ohrožují a mrzačí tito celospolečensky nebezpeční ignorantští řidiči děti i dospělé. Žádáme o takové měření a sledování kamerovým systémem, aby výstup z těchto zařízení v obou směrech Žebětín-Bystrc, byl zásadním podkladem pro okamžité zahájení správního řízení. Než tak bude provedeno, žádáme o pravidelné denní, ale ZEJMÉNA NOČNÍ kontroly policejní hlídkou.

Komu bude petice předána: Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje Kounicova 24 611 32 Brno

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 0

Zatím žádné komentáře.

Podepsat tuto petici