Petice za stálý dozor u hradeckého Atria

Petice za stálý dozor u hradeckého Atria

Autor: Jaromír Smrček | vloženo: 06.03.2014 | 990 podpisů
Sdílejte s přáteli

Situace u Obchodního centra Atrium začíná být neúnosná. Neustálý nepořádek a hluk, kteří způsobují nepřízpusobiví občané všech věků, shlukující se před centrem, obtěžuje všechny spořádané občany.

Text petice byl se souhlasem jejího autora redakčně upraven.

Velké množství nepřízpůsobivých občanů, kteří, jsou-li starší, nahlas pokřikují a ruší obecný klid, jsou-li mladší, běhají zcela bez dozoru a dělají nepořádek, aniž by to jejich rodiče jakkoliv zajímalo, znepříjemňuje zážitek, když se člověk rozhodne nakupovat v Atriu.

Navíc se setkáváme se situací, kdy i po upozornění na zklidnění od městské policie, nedochází ze strany nepřízpůsobivých občanů ke snaze uklidnit své děti, případně přestat blokovat schody, na kterých posedávají. Místo toho dochází k ohánění se vlastními argumenty a důvody, kdy mají pocit, že oni jsou ti, kterým je znemožňováno vykonávání jejich činností, což nemůže zákonitě vést k žádnému pro všechny společně přijatelnému řešení.

Žádáme proto, aby vedení města situaci neprodleně vyřešilo zavedením stálého dozoru u Obchodního centra Atrium, který bude schopen udržet celou situaci v mezích lidské slušnosti na obou stranách.

obrázek:idnes.cz

22.08.2014 16:03

Zdravím všechny co podepsali tuto petici,

doufám, že i vy vnímáte změnu, jsem přesvědčen, že za ni nejvíce vděčíme zvýšenému dozoru a mobilní služebně, kterou teď často vidíme u Atria.

Jsem přesvědčen, že mediální humbuk, který pomohla rozpoutat i tato petice, je jedním z hlavních důvodů, proč jsme se dočkali reakce, takže ještě jednou děkuji všem za jejich podpis.

Komu bude petice předána: Magistrát města

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy

Diskuze byla z důvodů většího množství nevhodných příspěvků zastavena.

Podepsat tuto petici

Podpisy | 990 (+234 nepotvrzených)

• Petr Kubík | Kutná Hora
  • Aneta Křížová | Hradec Králové