Proti psímu výcvikovému oplocenému hřišti na Benediktu v Mostě

L'auteur: m luky | Téléchargé: 02.06.2023 | 4 Signatures
Sdílejte s přáteli

Dobrý den,

ráda bych upozorinla na fakt, který rozhodlo 659 občanů města Mostu. Aby na rekreační ploše s vodou bylo oplocené výcvikové hřiště pro psi. Za prvé v areálu mají psi zákaz koupání. Za druhé je tam dětské hřiště a neříkám že všichni pejskaři tam nechávají po svých miláčcích exkrementy, ale je tomu bohužel tak. A také pokud by tam to hřiště bylo tak by byla jen otázka času kdy by Vaše dítě nějaký pes pokousal. Nejsem proti hřišti jako takovému ať si ho postaví jinde ale určitě ne na Benediku.

Komu bude petice předána: Magistrátu města Most

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Messages | 5

24. 02. 2024 | Michaela Peřinová | Most
Stejně tam se psy chodí a karma vám to vrátí, nepřející osobo. Všude už psí hřiště mají, dokonce i na Meziboří, jen Most je zase sto let pozadu
04. 06. 2023 | Veronika Štěbrová | Most
návrh na postavení psího hřiště - psí hřiště má stát mimo oplocenou často takže Hřiště by stálo Za plotem, psí hřiště bude samotné oplocené takže není možné že by pes šel do vody či by utekl na dětské hřiště není to prostě možné vzhledem k tomu že hřiště je oplocené a ještě to stojí za samotnou oplocenou části Benediktu takže to bude mimo, jezero a mimo dětské hřiště není se čeho obávat sama vím kde hřiště bude stát tudíž tahle petice je úplně zbytečná a lidé se nemusí ničeho bát.
04. 06. 2023 | Jeanette Urbanová | Most
Dobrý den. Škoda že jsem o hlasování o oplocence nevěděla. Ráda bych se přidala. Psi a jejich majitelé by si zasloužili oplocenych prostor víc,za ty peníze které městu odevzdávají na poplatcích. Nevytvářejte hysterii.
03. 06. 2023 | Jitka Hejduková | Most
Vaše “podání” petice nekoresponduje s předmětem návrhu. Nevím, kde jste vzal(a) informaci, že psí hřiště bude u vody anebo u dětského hřiště. Ani jedno z tohoto tvrzení není pravda. Pokud máte obavu z psího hřiště bylo by dobré nejprve jednat s městem, abyste získal(a) relevantní informace o tomto projektu. Znovu upozorňuji na fakt, že ani jedno z Vašich tvrzení se nezakládá na pravdě a manipulativně tak uvádí možné podporovatele v omyl. Doporučuji zajít na město a zjistit v jakých částech psí hřiště bude, pokud to z popisu projektu a z uvedené ppč a umístění není zřejmé.
02. 06. 2023 | M V | M
Chtěla bych se vyjádřit k vaší petici. Vůbec nemáte tušení kde agility psi hřiště je, to za prvé. Za druhé není to žádné výcvikové hřiště. Za třetí agility hřiště je až za plotem vodního areálu benedikt, tudíž psy se nedostanou na hřiště dětský, k vodě nikam jak vy píšete. A za čtvrtý, tohle je na trestné podání šíření nesprávných informací.. Takže se s vaší petici nikdo nebude zabývat, když mi máme vše správně. Kdyby jste si nejdřív ověřili správnost toho návrhu tak by jste ani petici vytvářet nemuseli.

Signer cette pétition

Signatures | 4

Podpisový arch v PDF
  • Údaje podepisujícího nezveřejněny
  • Miroslava Řezníčková | Most
  • Údaje podepisujícího nezveřejněny
  • Marie Stroganová | Most
Tu veux un changement? Commence ici!
  • Crée
  • Soutiens