Nechceme Radu a pryč s nekompetentním vedením

Nechceme Radu a pryč s nekompetentním vedením

Autor: Petr Kosina | vloženo: 14.03.2017 | 25 podpisů
Sdílejte s přáteli

My níže podepsaní fanoušci AC Sparta Praha se tímto obracíme k p.Křetinskému :

1. nechceme Petra Radu trenérem AC SPARTA PRAHA - tento trenér nikdy neměl úspěchy a ani není perspektivním trenérem do budoucnosti jako např. David Holoubek.

2. Požadujeme vysvětlení koncepce široké veřejnosti : co s klubem zamýšlíte, proč neustále točíte trenéry, proč ve vedení stále sedí lidé, kteří jsou rok za rokem neúspěšní. Za úspěch požadujeme titul a ne druhá a v tomto ročníku i horší místa.

Jak je možné že Vy jako úspěšný podnikatel lejete peníze do černé díry, kde se točí mraky funkcionářů. scoutů a kdoví čeho , následuje opět další ligový neúspěch a Vám to snad je jedno. Protože ač jistě Vaše peníze pomáhají, tak jistě ne k tomu co fanoušci chtějí.

Předpokládáme, že kdyby jiní Vaši zaměstnanci fungovali takto, zcela jistě je všechny vyhodíte. A nejen jako v případě fotbalového klubu trenéry.

Chceme zcela jasně vědět co s klubem zamýšlíte.

A to zcela jistě nastavená koncepce, která končí na Strahově, ale do A-týmu se nepřenáší. Zběsilé nákupy, odchody a zcela jasně neadekvátní náhrady za ně.

Chceme vědět, kdo a za co nese zoodpovědnost.

V případě, že nedostaneme odpovědi na tyto otázky navrhujeme se neúčastnit na protest zápasu Sparta Plzeň, aby opravdu prázdné tribuny i na tento jindy šlágr ( letos zápas o nic) byly prázdné. Aby Vás konečně donutilo přiznat pro co a pro koho fotbal děláte.

S úctou a pozdravem

Fanoušci AC SPARTA PRAHA

Komu bude petice předána: p. Křetinský - majitel AC SPARTA PRAHA

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 5

18. 03. 2017 | Petr Šimara | Prace
Ač jsem fanouškem Zbrojovky (a Komety) Brno, připojuji podpis - ČR potřebuje tři dlouhodobě silné kluby se stabilním kádrem, dlouhodobou koncepcí a pravidelnou a hlavně úspěšnou účastí v evropských pohárech. Na těchto základech pak může profitovat repre..
18. 03. 2017 | Zdeněk Pacers | Zlín
Zlín-Sparta.Rozdíl v rozpočtu 300 milionů a v tabulce 4 body.To se přece vyplatí.
18. 03. 2017 | tomáš schwarz | Obrnice
Petr Rada není trenér pro Spartu, nikdy nic nevyhrál, nikde nevydržel.
17. 03. 2017 | Š. M. |
Pane Křetínský. Vaši podřízení, co řídí fotbal by v každé jiné normální firmě nemohli dělat ani vrátné. Zkuste najít pořádného šéfa. Pana Kotalíka a jeho melody boys na hodinu vyhoďte. Je to tam sami asistent, vedoucí, pomocník atd. To co se děje ve Spartě v poslední době je nenormální a skoro identické s tím co se dělo ve Slavii za Jarolíma než ho vyhodili. Podívejte se na hráče Sparty. Malí a bojácní. To jsou všechno hráči, kteří by byli vhodní na boj ve vysoké trávě a ne do fotbalu. S p. Radou jste tomu nasadili korunu. Vzít do Sparty člověka, který je zarytý antisparťan, to nemá obdoby. Než dávat peníze stávajícímu realizačnímu týmu, tak je lepší je vyhodit na ulici, kde si je někdo potřebný najde.
15. 03. 2017 | Michal Šnajdr | Karlovy Vary
Kupujte zdrave mlade kluky na kterych se da stavet, scouting Sparty je absolutne mimo a je potreba udelat razantni zmneny. Kdyz trener tak ne spojeneho se Slavii a hlavne at ma trochu zvuk. Rada jako zrada. Vas verny fanousek

Podepsat tuto petici

Podpis je nutné potvrdit v doručeném mailu

Podpisy | 25 (+5 nepotvrzených)

• Jakub Čonka | Nová Ves u Bakova
  • Petr Pliva | Praha 4
  • Daniel Čermák | Praha 6
  • Petr Šimara | Prace
  • Zuzana Řehořová | Příbram
  • František Řehoř | Příbram
  • tomáš schwarz | Obrnice
  • Jan Tůma | Čkyně
  • Karel Bláha | Praha 3
  • Tomáš Janča | Zborovice

Vítáte úplný zákaz kouření v restauracích?