Magazine
Jaký bude osud nádraží v Havířově?

Author: Petr Vávra | Uploaded: 17.04.2014
Share it with your friends

Situace kolem havířského nádraží je stále nepřehledná. Zatímco České dráhy chtějí budovu zbourat a postavit nádraží nové, architekti nesouhlasí.

Na jednání zastupitelstva vyzvala jménem České komory architektů a děkanů fakult architektury Lucie Chytilová radní, aby znovu zvážili, zda chtějí uskutečnit projekt dopravního terminálu, jehož součástí je demolice haly. Primátor na to odpověděl, že město pro bourání nikdy nebylo. Dráhy s rozčarováním připomněly, že zastupitelé už dříve bourání schválili. Jednotný názor nemají ani samotní občané Havířova a okolí.

Na našem serveru jsou dvě petice – jedna pro záchranu nádraží, druhá pro jeho zbourání. Pod peticí pro záchranu budovy je zatím třikrát víc podepsaných než pod peticí, požadující její zbourání. Chcete i vy přispět k rozluštění této tajenky? Podepište se pod jednu z peticí a podpořte tak buď záchranu haly, nebo její likvidaci.

zdroj obrázku: msstavby.cz

Share it with your friends and acquaintances

Comments | 4

02. 05. 2021 | mehreen seo | hyd
I think that thanks for the valuabe information and insights you have so provided here. how to play minecraft with friends
30. 04. 2021 | mehreen seo | hyd
I never imagined that my work would be less hassle because I worked with Caldwells. Great products and customer service. https://caldwells.com/interior-doors/traditional-doors out their products here.
26. 03. 2021 | sk siddique | hyd
As I looked around the internet, I saw that this https://www.digitekprinting.com/architectural-drawings has great reviews and they did not fail my expectations with their finished products. Digitek did a really good job in producing class printing products and materials for my business.
17. 03. 2021 | mehreen siddique | hyd
This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for free. https://caldwells.com/exterior-doors