Petice pro podporu dokončení a dalšího rozvoje Bike arény Vsetín 825 signatures

Petice pro podporu dokončení a dalšího rozvoje Bike arény Vsetín

Dle čl.18 Listiny základních práv a svobod a zákona č.85/1990 sb. o právu petičním My, níže podepsaní, obyvatelé a návštěvníci města Vsetín a cyklistická veřejnost, tímto žádáme město Vsetín a zastupitele města Vsetín, aby byla dokončena síť terénních stezek pro horská kola v Bike aréně Vsetín v plném rozsahu všech, již dříve Zastupitelstvem města Vsetína schválených etap (včetně 3. etapy. Důvody malé skupinky odpůrců jsou bezpředmětné a zástupné. Zároveň žádáme a svým podpisem stvrzujeme vyjádření podpory dalšímu rozvoji terénních stezek v Bike aréně Vsetín.

Svým podpisem vyjadřuji podporu dokončení a dalšího rozvoje singletrailového areálu (areálu pro terénní cyklistiku) ve Vsetíně v místě Semetín pod známým názvem BIKE ARÉNA VSETÍN v rozsahu všech tří, již dříve zastupitelstvem města Vsetína schválených etap, na které bylo vyřízeno spolufinancování z Evropských fondů. Zároveň svým podpisem vyjadřuji podporu dalšímu rozvoji terénních stezek v Bike aréně Vsetín.

Za petiční výbor:

David Rafaj, Horská 1919, 755 01 Vsetín

Dušan Solař, Na Rovině 1449, 755 01 Vsetín

Ivan Machulka, Těšíkov 1172, 755 01 Vsetín

Roman Paprstka, Jablunka 563, 756 23 Jablůnka

Zbyněk Duchoň, Dukelska 1820, 755 01 Vsetín

Zastupovat petičního výbor při jednání se státními orgány je oprávněn: kterýkoliv člen petičního výboru (klauzule vyžadovaná §5, písm.1 zák.č.85/1990 Sb.)

David Rafaj
Ve Vsetíně dne 7. května 2015

DĚKUJEME ZA VAŠI PODPORU!

Author: David Rafaj | 825 signatures

Select your region