Iniciativa za zřízení workoutového hřiště ve Velké Bíteši
126 signatures reached

Iniciativa za zřízení workoutového hřiště ve Velké Bíteši

Author: Eduard Rovenský | Uploaded: 24.07.2017 | 126 signatures
Share it with your friends

Vážení občané, slovy velkého, velikostí menšího městečka Velké Bíteše, přátelé. Rádi bychom oslovili zastupitele a radní Města Velká Bíteš s žádostí na zřízení venkovního hřiště pro posilování s vlastní vahou.

Město v současné době takovéto hřiště nenabízí a my bychom tento stav rádi změnili.

Proč myslíme, že by bylo hřiště využíváno?

Řada z nás si ještě pamatuje dobu, kdy na základní škole chodívala do takzvaného cvičení. Pod tehdejším vedením pana Tučka, jsme jako děti řádili na bradlech, žebřinách, kurzích a brali všechno jako velkou zábavu. Dnes je situace taková, že člověk odrostl, nemá moc času a nemůže být závislý na volných termínech v tělocvičně. Ve městě fungují posilovny, ale věříme, že doplňková aktivita pod otevřeným nebem může rozšířit a zpříjemnit cvičení i návštěvníkům těchto zařízení. Nejde nám o formu, ale o možnost. Velikost a finanční únosnost hřiště ať zhodnotí pověření. Věříme, že i s minimem financí se dá zpříjemnit život a zkvalitnit volný čas mnoha z nás. Budeme rádi, pokud Vás tento záměr oslovil, aby jste se přidali k nám a podepsali jednoduchou petici za zřízení, kterou následně předáme na MÚ Velká Bíteš.

Pro neznalé - co je workout?

Jedná se o sportovní aktivitu s vlastní vahou těla, která zahrnuje různé cviky na veřejných sportovních hřištích, především na hrazdě, bradlech, žebřinách, horizontálních žebřících, kruzích a jiných konstrukcích, nebo i bez jejich použití (na zemi). Hlavní důraz je kladen na cvičení s vlastní vahou, rozvoj síly a vytrvalosti.

To whom will the petition be forwarded: MÚ Velká Bíteš

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 7

US Outlet Golden Goose Superstar

Adidas USA New York
12. 11. 2019 | Petr Janoušek | Velká Bíteš
Držím palce, něco takového by setady hodilo!
28. 09. 2017 | myy myy | myy
MYY

26. 07. 2017 | František Drlíček | Velká Bíteš
Dobrej nápad :-)