Odstoupení vedení Spgš a Szš Krnov
1 signature

Odstoupení vedení Spgš a Szš Krnov

Author: Zaměstnanec Zúčastněný | Uploaded: 23.11.2021 | 1 signature
Share it with your friends

pro nekompetentní, nesnesitelné arogantní a povýšenecké chování k zaměstnancům (bossing)  i k žákům, udržující milenecký poměr, který neblaze ovlivňuje chod školy. Je nemyslitelné, aby se zaměstnanci vyhýbali kanceláři vedení obloukem a neměli kde řešit své pracovní problémy. Ředitelka již delší dobu nic neřeší a zástupci si pouze zvedají své mocenské ego na podřízených.

Byla zřízena „anonymní“ e-petice, tím je myšleno, že zaručuje ochranu podpisů před těmi, kterých se to týká (aby se jim následně nemohli mstít za názor a postoj)
Po konzultaci se zřizovatelem školy MSK, jakmile se nasbírá potřebný počet podpisů se tímto pak následně budou zabývat a řešit.

Za nezletilé studenty mohou petici podepsat rodiče. Plnoletí žáci podepisují přímo.

To whom will the petition be forwarded: zřizovateli školy MSK

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 1

25. 11. 2021 | KateWilliam Kate | FSD
Hi, I have gone through your website and found it good struggle. You should continue with it. Moreover you should also try to enter the realm of business with unique things. It would be a great idea to start business like Gultex bed sheets , razai covers , velvet razai cover , Jacquard velvet bed sheets , sapphire bed sheets .
+0 | -0
doporučit +