Petice na podporu aquaparku v Jeseníku
164 signatures remaining 1757

Petice na podporu aquaparku v Jeseníku

Author: Emil Vodák | Uploaded: 15.12.2013 | 164 signatures
Share it with your friends

Jeden z nejchudších regionů v České republice. Dostal šanci, aby se pozvedl a zatím ...

Šest let příprav, které spíše provázejí rozpaky, dohady, politikaření. Projekt, který může vylepšit nabízené služby jak místním, tak hlavně turistům. Jeseníky mají celoročně co nabídnout, ale jen když je pěkné počasí. V okrese Jeseník existuje v hotelech či penzionech 9 400 lůžek. Turismus přináší stovkám místních obživu.

To whom will the petition be forwarded: Městský úřad v Jeseníku

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 32

07. 01. 2014 | Alois Nebel | Jeseník
Paní Macháčková děkujeme za podporu, protože ten náš aquapark je jen pořádné koupaliště hodné tohoto století. Ten Olomoucký byl 4x dražší :)
07. 01. 2014 | Alois Nebel | Jeseník
Pane Chwistku jste střízlivý? Proč zase lžete? Když jste hlasoval pro utrácení 20 milionu za projekty to jste nevěděl že to bude muset někdo postavit? Nebo jste to chtěl stavět se svými soudruhy v akci Z? O jakem bankomatu plácáte? Určitě na tom asi někdo zisk mit bude a to je nezákonné? Projektovaná cena 216 mil nabídky okolo 185 mil? Mate jedinou šanci to postavit tak levně kdyby bylo stavebnictví v kondici nikdo by Vám to za tu cenu nedělal... Lipovská??? Proč neřeknete pravdu že se čekalo na rekonstrukce sítí pod vozovkou... Jakých 12 13 mesiců??? Snad musí byt hotovo do konce 2015 nevym jak jste na tom s matematikou ale me to vychází 23 měsíců což je dnes technologicky naprosto v pořádku... Sice jsem jen hloupý Lojza ale Vás slyšet plácat v zastupitelstvu to je zážitek... Prastaňte lhát nebo se vraťte zpět do bílé vody.. Jste opravdu strašný tragéd nechápu Vás že se radši sám nestáhnete z veřejného života...
22. 12. 2013 | Jiří Zdražil | Jeseník
Takto megalomanský a předražený projekt není možno uživit v městě s l0000ci obyvatel.Podívejte se po republice,kde všude jsou aqaparky ztrátové a včas se vzpamatujte.Za ty peníze může být mnoho užitečného pro obyčejné lidi.
+1 | -1
16. 12. 2013 | Marek Schromm | Jeseník
Zastupitelé a radní kteří si neuvědomují,že naše budoucnost je v turistickém ruchu,jsou škodnou pro tento region. Pokud nebudou atrakce sloužící turistickému ruchu,nebudou v regionu peníze,pokud nebudou peníze,pak nebudev regionu zachvíli žádná budoucnost

Sign this petition