Petice za zákaz nebo částečné omezení vjezdu vozidel nad 3.5t do obytné části Pouchov
2 signatures

Author: Jakub Čépe | Uploaded: 05.11.2019 | 2 signatures
Share it with your friends

Vážení,

vzhledem ke každoročně se zvyšující kamionové dopravě a jejímu průjezdu obytnou částí Pouchov v Hradci Králové jsou obyvatelé této části zatěžováni znečištěním, nadměrnou dopravou a hlavně nepřiměřeně nadměrným hlukem v ulicích Pouchovská a Velká, a to ne jen přes celý den, ale také do pozdních nočních hodin a po celý víkend. Díky absenci cykloztezky jsou cyklisté na této trase denně ohrožováni kamiony nerespektujcími povolenou rychlost. Těžká vozidla tudy dokonce začínají projíždět již od čtvrté hodiny ranní. Tímto Vás  žádáme o zamezení vjezdu vozidel nad 3.5 tuny do ulic Pouchovská směrem od Gočárova okruhu a ulice Velká směrem od Piletic a letiště. Nebo Vás v dalším případě žádáme vjezd zamezit částečně, v odpoledních hodinách přes týden a úplně omezit o víkendech a svátcích.

To whom will the petition be forwarded: Magistrát města Hradce Králové

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 1

09. 11. 2019 | christine john john | florida
That is really outstanding and remarkable things we have to succeed allot of things to do in a helpful way because continuously we should done things.
Academic Writing Help
+0 | -0