Zachování pracovní pozice vychovatele Eduarda Hanouska
5 signatures

Zachování pracovní pozice vychovatele Eduarda Hanouska

Author: Studenti Školy NESLHK | Uploaded: 27.06.2024 | 5 signatures
Share it with your friends

Vážení členové vedení školy a příslušní zástupci zřizovatele,

my, níže podepsaní studenti, rodiče, se na Vás obracíme s touto peticí.

Všichni podepsáni souhlasím s tím, že jsou hluboce znepokojení s rozhodnutím o ukončení pracovního poměru vychovatele Eduarda Hanouska na internátu školy Vyšší odborná škola, Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Štefánikova 549/27, 500 11 Hradec Králové 11-Moravské Předměstí.

Pan Eduard Hanousek je respektovaný, respektující a podporující vychovatel, který se během svého působení stal nepostradatelnou součástí školního života života svěřených studentů. Díky jeho vstřícnému a respektujícímu přístupu ke studentům se studenti cítí bezpečně a  mohou nacházet podporu a pochopení. Vždy jako jeden z mála respektoval a hájil práva všech všech svěřených studentů i na svůj úkor. Jeho schopnost navazovat důvěrné vztahy s rodiči, studenty, a komunikovat efektivně je pro nás všechny velmi důležité a cenné.

Rozhodnutí o jeho propuštění nás zasáhlo a vyvolalo obavy o budoucí atmosféry a kvality života na internátu. Jsme přesvědčeni, že zachování pozice pana Eduarda Hanouska je nezbytné pro udržení pozitivního a podporujícího prostředí, a je klíčové pro osobní i akademický rozvoj studentů.

Tímto Vás žádáme o přehodnocení Vašeho rozhodnutí a zachování pozice pana Eduarda Hanouska na internátu školy. Věřím, že společně dokážeme najít řešení, které bude v nejlepším zájmu nás všech.

S úctou a nadějí na pozitivní vyřešení této situace,

níže podepsáni rodiče i studenti.

To whom will the petition be forwarded: Ředitelka a zřizovatel školy

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 0

Zatím žádné komentáře.

Sign this petition