Zachovaní útulku v Karlových Verech
2 signatures remaining 1498

Zachovaní útulku v Karlových Verech

Author: Veronika Poulová | Uploaded: 27.10.2019 | 2 signatures
Share it with your friends

Požadujeme prostřednictvím této petice ponechaní útulku pro kočky s názvem Bruníkův kočičí spolek Bezblešek,z.s.Zapsaný u krajskeho rejstříkového soudu v Plzni dne 10.10.2018. Tento spolek je jiz 14 měsíců napadán odpůrci,pomlouván.Tyto pomluvy se nezakládají na pravdě.Všechny kontroly SVS dopadly bez větších pochybení.Nebylo potvrzeno zmiňované týrání zvířat ani zanedbání péče. Proto podpisy chceme tento útulek pro kočky podpořit a zachovat jej.

To whom will the petition be forwarded: Magistrát města Karlovy Vary

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 4

26. 12. 2019 | Marie Kliková | Karlovy Vary
Možná by stálo za to si zjistit více než se někdo rozhodne podpořit Varský koncentrační tábor pro kočky.
Každý, kdo to totiž udělá zjistí, že proti Poulové nestojí lidé z davu, co nikdy nic nedokázali a nikomu nezištně (to slovo je důležité) nepomohli. Tací lidé stojí naopak houfně za ní. Proti ní stojí lidé se stovkami, v některých případech tisícovkami nezištně zachráněných zvířat, dlouholetí aktivisté, ochránci zvířat, vedoucí útulků, veterináři a mnoho dalších. Kéž by se lidé chtěli opravdu zajímat než něco podpoří.
19. 12. 2019 | busba phimpha phimpha | bagkok
Real play. Real rich. Real money.

>>> slotxo
17. 12. 2019 | Šárka Kaizlerová | Halže
Dávám svůj podpis a jen proto že kritika je neunosna. Ti co haní nikdy si nezkusil starat se a dát tolik času do takové práce co má útulek. Pošpinit umí každý ale přiznat chybu ne. Na internetu to takovým jde skvěle aniž by se přesvědčili.
+0 | -1
13. 11. 2019 | Marie Kliková | Karlovy Vary
Koho zachovali? A kde jsou Very?

Sign this petition

Signatures | 2