Legalizace Mariuhany
13 signatures remaining 29987

Legalizace Mariuhany

Author: Kristyna Tatarkova Tatarkova | Uploaded: 01.02.2018 | 13 signatures
Share it with your friends

Zkusme si prosadit svoje ne? O kolik starostí by jsme přišli, kdyby byla Mariuhana legální i v našem státě. Tak jako v Amsterdamu, a podobných státech. Martiuhanu kouří zhruba  39% dnešní generace, což by znamenalo míň nelegálních činností,  lidé by utráceli za MARIUHANU v obchodě, ( coffeshop) a pod. Polovina lidí, ani pěstovat mariuhanu nechce, proto kupují tyto rostlinky od tkz. dealeru, jsou to částky které se pohybují od 200 kč až po desítky tísíc korun. Průměrný člověk, který požívá mariuhanu pro zlepšení a zpestření dne, vykouří gram až tři denně. To je nějakých 800 kč, takových lidí jsou stovky, tak jako kuřáku.  Mariuhana léčí, a mnohým lidem pomáhá ve stabilitě života. Mariuhana není těžká droga, je skoro tak nebezpečná jako alkohol, a také je legální. Je to přírodní látka, žádné chemikálie. Nechceme aby začli kouřit ganju všichni., ale proč omezovat ty co jí kouří?  Po pití alkoholu, jsou lidé většinou agresivní, nekomukativní a většinou si nepamatují co dělají, u mariuhany to tak není,. Ba naopak, citíme lásku, zpestří se nám chutě, pamatujeme si všechno, a navíc, se pořád smějem kdy někomu smích ublížil? Ne jen to, Maruška, má spoustů poziziva. Spojuje lidi, kde je mariuhana tam je láska, a kde je láska tam je život.  Dopřejte i nám, trošku více volností.

To whom will the petition be forwarded: Zeman Miloš

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 5

11. 04. 2020 | kjhiuu jki | meerut
I hope you can like this post very much seen the here how to log off in windows 10 all information and access the all setting of update of windows thanks a lot for the inquiry forever.
01. 01. 2020 | Martin Kapr | Rohatec
Jako další spousta lidí, i já si myslím, že konopí má obrovský potenciál (nejen) v medicíně a není to ta nebezpečná droga, jak se o ní často mluví v médiích, naopak, spíš je, podle mého názoru, mnohem bezpečnější a méně škodlivější než alkohol.
01. 01. 2020 | Vojtěch Městka | Ratíškovice
Ano plně souhlasím proč by ne? když lečí spoustu životu a předavkovat se je nerealně nemožne,.
07. 09. 2019 | Kristýna Tatarkova | Bohumín
Co to je za blbost? Je to na moje jmeno i adresa sedi.. =( to je hnus nekam.nahlasit !!
+1 | -0
16. 05. 2018 | Jaromír Novák | Praha 6 Břevnov
Svého otce jsem si tady nechal o tři roky déle.

Sign this petition

Signatures | 13