Legalizace Mariuhany

Legalizace Mariuhany

Autor: Kristyna Tatarkova Tatarkova | vloženo: 01.02.2018 | 2 podpisy
Sdílejte s přáteli

Zkusme si prosadit svoje ne? O kolik starostí by jsme přišli, kdyby byla Mariuhana legální i v našem státě. Tak jako v Amsterdamu, a podobných státech. Martiuhanu kouří zhruba  39% dnešní generace, což by znamenalo míň nelegálních činností,  lidé by utráceli za MARIUHANU v obchodě, ( coffeshop) a pod. Polovina lidí, ani pěstovat mariuhanu nechce, proto kupují tyto rostlinky od tkz. dealeru, jsou to částky které se pohybují od 200 kč až po desítky tísíc korun. Průměrný člověk, který požívá mariuhanu pro zlepšení a zpestření dne, vykouří gram až tři denně. To je nějakých 800 kč, takových lidí jsou stovky, tak jako kuřáku.  Mariuhana léčí, a mnohým lidem pomáhá ve stabilitě života. Mariuhana není těžká droga, je skoro tak nebezpečná jako alkohol, a také je legální. Je to přírodní látka, žádné chemikálie. Nechceme aby začli kouřit ganju všichni., ale proč omezovat ty co jí kouří?  Po pití alkoholu, jsou lidé většinou agresivní, nekomukativní a většinou si nepamatují co dělají, u mariuhany to tak není,. Ba naopak, citíme lásku, zpestří se nám chutě, pamatujeme si všechno, a navíc, se pořád smějem kdy někomu smích ublížil? Ne jen to, Maruška, má spoustů poziziva. Spojuje lidi, kde je mariuhana tam je láska, a kde je láska tam je život.  Dopřejte i nám, trošku více volností.

Komu bude petice předána: Zeman Miloš

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

Sdílejte s přáteli a známými

Vzkazy | 0

Zatím žádné komentáře.

Podepsat tuto petici