Nesouhlas se záměrem rezidentního parkování ve městě Brně (záměr publikovaný 20. 3. 2019)
13 signatures

Author: Viktor Póč | Uploaded: 21.03.2019 | 13 signatures
Share it with your friends

Tímto manifestem a svým podpisem se stavím proti záměru vedení města Brna, který upravuje podobu rezidentního parkování ve „středu“ města a v nově i v ostatních městských částech – viz https://www.facebook.com/udalostibrno/photos/a.142280299172286/2152550644811898/?type=3&theater. Změna má proběhnout na podzim 2019.

Žádám, aby se vedení města vrátilo k programovému prohlášení (http://www.spolecne2018.cz/cs/program?fbclid=IwAR3q7jvlLG5co4prqcksMTyL6m_p80zxniEaw9eUHzH3527Be1U6dsUeWOk), kde se zavázalo vytvořit komplexní a smysluplnou strategii pro budování nových parkovacích míst a „chytrých řešení“ pro obyvatele a návštěvníky Brna.

Žádám, aby zastupitelé přehodnotili svůj záměr a upustili od rozšiřování tzv. rezidentního parkování, které ve výsledku přináší obyvatelům města především negativa: komplikace s mobilitou, zvýšené náklady, nulové alternativy, atd.

Sběr podpisů bude ukončen k 30. 4. 2019. Následně bude petice předána primátorce a zastupitelům města Brna.

To whom will the petition be forwarded: Vedení města Brna

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 3

25. 04. 2019 | Anna Shetty | DC
I care for such info a lot. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and good luck.
cool math games
01. 04. 2019 | Viktor Póč | Brno
Mily spoluobcane, podporovatele,

rozhodl jsem se petici uzavrit a dale s ni nenakladat. Navzdory snaze je duvodem nizka reakce v radech jednotek podpisu (cekal jsem spise stovky az tisice reakci). Dopad petice by byl tedy nulovy ci zanedbatelny.

Uprimne me to mrzi... Zaver je tedy jednoduchy - vetsine spoluobcanu je lhostejne, jak vedeni mesta zatezuje provoz na komunikacich svoji politikou ci proti tomu nehodlaji vystoupit :-(.

I tak dekuji za podporu myslenky a vase podpisy
25. 03. 2019 | Tomáš Adam | Brno
Je to podraz na obyvatele Brna.

Sign this petition

Petice již byla uzavřena.

Podepsat petici

Signatures | 13