Petice za celosvětovou regulaci populace planety země
7 signatures remaining 999999993

Petice za celosvětovou regulaci populace planety země

Author: Monika Wilweber | Uploaded: 12.08.2017 | 7 signatures
Share it with your friends

Tato petice má za úkol regulovat přemnožené degenerucící lidské pokolení svou sobecky narůstající bezohlednou spotřebou přírodních zdojů. Přišel ten nejvyšší čas zamyslet se nad odkazem co zanecháme příštím pokolením. Jsem pro zastavení bezohledného sobeckého množení konzumní nepřemýšelející masy lidstva.

To whom will the petition be forwarded: planetě zemi

Petition signature must be confirmed in a subsequent e-mail.

Share it with your friends and acquaintances

Messages | 4

17. 12. 2019 | dorcas melda melda | cape
Book Review Writing Services are affordable and of high quality from the leading Legitimate Book Review Writing Help Company and Online Book Review Writing Services.
21. 08. 2018 | Stanislav Zikmund | Jihlava
Přemnožení lidstva je ten největší současný problém, ovšem je to téma politicky nekorektní, ekonomicky nezajímavé.
Vládnou nám chamtiví a bezcharakterní lidé, stejní lidé, kteří sloužili okupantům po roce 1968.
17. 05. 2018 | naten linuos | New York

• Veronika Hesová | Hlavní město Praha
  • Stanislav Zikmund | Jihlava
  • Marta Cermanova | Žamberk